Оголошення

13 Грудня, 2021 р., 17:09
Інформаційне повідомлення містить проєкт бюджету Миргородського району на 2022 рік. Відповідний проєкт рішення буде розглянуто на постійних комісіях та пленарному засіданні сесії Миргородської районної ради, які відбудуться 17 грудня.
07 Грудня, 2021 р., 13:56
Голова районної ради Наталія Гирка підписала розпорядження про скликання чергової 9 сесії Миргородської районної ради восьмого скликання. Пленарне засідання відбудеться 17 грудня 2021 року об 11.00 год. в залі засідань районної ради.
30 Листопада, 2021 р., 17:38
На території Миргородської, Великосорочинської, Ромоданівської та Комишнянської  територіальних громад Миргородського району функціонує Миргородський міський сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області, який діє відповідно  до Закону України “Про пробацію” від 05 лютого 2015 року. Згідно даного Закону пробація – це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.
28 Жовтня, 2021 р., 12:10
У разі суттєвої зміни у майновому стані суб’єкта декларування, а саме: отримання доходу, придбання майна або здійснення видатку на суму, яка перевищує 50 ПМ (у 2021 році ПМ=2481 грн.), зазначений суб’єкт у десятиденний строк з моменту отримання доходу, придбання майна або здійснення видатку зобов’язаний повідомити про це Національне агентство.
27 Жовтня, 2021 р., 15:26
Актуальним питанням, з якими звертаються органи місцевого самоврядування (ОМС) до експертів регіональних офісів Програми «U-LEAD з Європою», є діяльність рад в частині організації праці працівників з дотриманням вимог чинного трудового законодавства та з врахуванням низки прийнятих Кабінетом Міністрів України та Верховної Ради України нормативних актів, які спрямовані на запобігання та боротьбу з коронавірусом.
26 Жовтня, 2021 р., 11:44
Чи є базою для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування доходи фізичної особи, отримані від здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації її як ФОП та, відповідно, без сплати податків, зборів (обов’язкових платежів), у тому числі внаслідок вчинення діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення та/або стосовно якого розпочато досудове розслідування або судове провадження?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора