Новини

03 Січня, 2023 р., 17:18
У цьому переконані дорослі та діти. Проте інколи святковий настрій можуть зіпсувати незаплановані речі, такі як хвороба. Саме через хворобу новорічні свята дітки у Шишацькій та Великобагачанській лікарнях провели на лікарняному ліжку.
02 Січня, 2023 р., 13:58
2 січня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка відвідала Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю у Миргороді.
02 Січня, 2023 р., 11:58
Одним із пріоритетних напрямків роботи Миргородської районної ради є підтримка наших захисників. Тож за ініціативи голови Миргородської районної ради Наталії Гирки та депутатів районної ради восьмого скликання було сформовано та передано речі особистої гігієни, продукти харчування, теплі речі та ліки бійцям місцевої територіальної оборони. Посилки до місця дислокації загону передали місцеві волонтери.
30 Грудня, 2022 р., 11:40
До вашої уваги черговий випуск "Новин Миргородщини" про актуальні події у громадах району.
29 Грудня, 2022 р., 17:02
До новорічних свят Миргородська районна рада отримала вантаж благодійної допомоги для дітей від своїх партнерів – американського клубу Ротарі з міста Рендольф. У ньому - іграшки лего, конструктори, ляльки, пазли. Все те, чим залюбки граються діти різного віку.
28 Грудня, 2022 р., 17:04
28 грудня до зали Миргородської районної ради завітали учасники художньої самодіяльності міста аби привітати із прийдешніми святами.
27 Грудня, 2022 р., 13:22
Нагадуємо, що на Полтавщині заборонено використовувати для розваг і продавати феєрверки, салюти, петарди й інші піротехнічні засоби. Війна триває. Святкувати будемо після перемоги. «Гучні» розваги недоречні. Переселенці й жителі Полтавщини вже таких звуків наслухалися. Поліція контролюватиме безпеку під час новорічних свят і реагуватиме на випадки використання чи реалізації піротехнічних засобів. Будьмо свідомими й відповідальними. Про це йдеться на сторінці голови Полтавської ОВА Дмитра Луніна.
27 Грудня, 2022 р., 13:04
Про соціальний захист учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, Захисників і Захисниць України та членів сімей загиблих учасників АТО/ООС, Захисників і Захисниць України на 14 сесії 23-го грудня доповідала начальник Управління соціального захисту Миргородської РВА. Відповідне рішення депутати до відома взяли. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора