Відбулося пленарне засіданння 46 сесії

Дата: 27.10.2019 21:19
Кількість переглядів: 809

25 жовтня під головуванням голови районної ради Яринича Леоніда Миколайовича відбулося пленарне засідання 46 сесії районної ради. Перед початком роботи присутні вшанували хвилиною мовчання української військової з Миргорода Ярослави Никоненко, яка загинула від кулі снайпера під Мар’їнкою на Донбасі.

Потім слово було надано присутньому на сесії українському мистецтвознавцю, публіцисту, кандидату філософських наук Василю Івановичу Василику який продемонстрував авторську збірку сатиричних мініатюр соціально-політичного спрямування “200 іронічних поглядів на росіян – “братів” наших заклятих”.

Далі виконувач обов’язків голови районної держадміністрації Віктор Фесенко представив нового керівника районного відділу освіти Овсянникову Світлану Миколаївну.

Порядок денний пленарного засідання містив 43 питання, першим з яких було визнання повноважень депутата районної ради Пархоменко Олени Олександрівни, а останнім – складення депутатських повноважень Бродського Євгенія Леонідовича.

В ході роботи депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за 3 квартали 2019 року, надали ряд дозволів на проведення будівельних робіт у закладах освіти та охорони здоров’я, на продовження договорів оренди вільних приміщень та ін. Також депутати прийняли рішення про введення до складу президії районної ради Маловічка Василя Олексійовича, голову фракції Соціал-демократичної партії та Молочка Володимира Васильовича, голову регламентної комісії.

Після того, як порядок денний було вичерпано, у “різному” депутат Турбаба Олег Васильович озвучив депутатське звернення щодо ініціативи громадської організації “Хартія Пам’ять” про присвоєння звання “Почесний громадянин Миргородщини” посмертно колишньому начальнику відділу освіти Рудченку Олегу Миколайовичу.

Робота пройшла в конструктивній обстановці, по всіх питаннях, винесених на сесію прийнято відповідні рішення.

Проекти рішень, протокол поіменного голосування містяться за посиланням https://drive.google.com/open?id=11CNzVfCiu8WJi2j52RnueUMDRPHewaFe



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора