Повідомлення про початок та терміни процедури проведення громадських слухань (Дібрівська сільрада)

Дата: 23.10.2020 21:11
Кількість переглядів: 315

 Повідомлення про початок та терміни процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки для документів державного планування місцевого рівня “Генеральний план з розробкою плану зонування території села Стовбине Миргородського району Полтавської області” та “Генеральний план з розробкою плану зонування території села Показове Миргородського району Полтавської області”

З метою врахування громадських інтересів при визначенні обсягу стратегічної екологічної оцінки документів державного планування, а саме  «Генеральний план з розробкою плану зонування території села Стовбине Миргородського району Полтавської області» та «Генеральний план з розробкою плану зонування території села Показове Миргородського району Полтавської області» відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 10 та 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Дібрівська сільська рада повідомляє про початок та терміни громадського обговорення для визначенні обсягу стратегічної екологічної оцінки.

З матеріалами щодо обсягів стратегічної екологічної оцінки та основними кресленнями документів державного планування («Генеральний план з розробкою плану зонування території села Стовбине» та «Генеральний план з розробкою плану зонування території села Показове») можна ознайомитись та надати пропозиції в Дібрівській сільській раді щоденно (крім вихідних) з 26.10.2020р. в робочий час за адресою: 37621, Полтавська  обл., Миргородський р-н, с. Дібрівка, вул. Кіннозаводська, 2 та на сайті http:// http://myrgorod.adm-pl.gov.ua/

Строк завершення громадських обговорень  — 09.11.2020р.

Переглянути:

  1. СЕО_ОБСЯГИ ПОКАЗОВЕ.
  2. Показове існуючий план.
  3. Показове проєктний план.
  4. СЕО_ОБСЯГИ СТОВБИНЕ.
  5. Ствобине існуючий план.
  6. Стовбине проєктний план.

Дібрівська сільська рада


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора