Обговорили важливі рішення 

Дата: 10.12.2020 20:02
Кількість переглядів: 470

У переліку питань, внесених на пленарне засідання другої сесії Миргородської районної ради, чільне місце займають ті, які повязані з передачею майна спільної власності у комунальну власність громад. 

Серед них - об'єкти охорони здоров'я, культури, освіти та соціальної сфери. Забезпечення подальшого функціонування цих об'єктів, збереження кадрового ресурсу та надання послуг на якісно високому рівні - це пріоритетні напрямки у роботі ради. Для цього необхідно вже зараз провести необхідні юридичні процедури відповідно до норм законодавства.

Дев'ятого грудня голова Миргородської районної ради Наталія Гирка провела робочу нараду з питань передачі об'єктів спільної власності до комунальної власності громад, які знаходяться на території новоутвореного Миргородського району. На нараду запросили голову Миргородської райдержадміністрації Вікторію Ємець, керівників Миргородської, Комишнянської, Ромоданівської, Великосорочинської громад.

Упродовж кількох годин обговорювали ключові аспекти реформування, врахували всі побажання сторін аби процедура відбулася у законний спосіб. І як висновок - досягли домовленостей щодо об'єктів соціальної сфери, охорони здоров'я та інших підприємств. 

До обговорення долучився і депутат Полтавської обласної ради Олексій Матюшенко. Він наголосив на тому, що на даному етапі важливо знайти оптимальні рішення у всіх галузях, а особливо - зберегти існуючу мережу медичних закладів.  

Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка підсумувала: "Головна задача кожного депутата районної ради - щоб ті рішення, які виносяться на сесію, мали позитивний результат для усіх мешканців новоутвореного Миргородського району". 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора