Відбулося навчання з аудиту безпеки територій

Дата: 07.08.2024 10:00
Кількість переглядів: 318

Життя під час війни диктує свої правила. І, окрім найгостріших питань воєнного часу, нині актуальною стає проблема безпеки територій.

Фото без опису

Аудит безпеки територій - ефективний інструмент безпеки в громадах. 

6 серпня на базі Миргородської районної ради в режимі відео конференції відбулося навчання з питань аудиту безпеки територій (АБТ), в якому взяли участь голова районної ради Наталія ГИРКА, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Андрій ЄМЕЦЬ, керівник апарату Миргородської військової адміністрації Віталій ХОМЕНКО, директорка Миргородського ліцею №1 ім. П. Мирного, депутатка міської ради Валентина ФЕНЕНКО, начальниця відділу звернень громадян та соціальної підтримки управління соціального захисту населення Миргородської міської ради Маргарита БОЙКО.

Фото без опису

Навчальна сесія проходила в межах проєкту «Розвиток мережі жіночих організацій України МОЖУ» в рамках партнерської співпраці з проєктом Відділу Секретаріату ОБСЄ з гендерних питань WIN Project – WIN  для жінок і чоловіків – зміцнення всеосяжної безпеки через інновації та мережу гендерної рівності».

У ході навчання директорка ГО «Інформаційно-консультативний жіночий центр» Анастасія НЕНЬКА розповіла про призначення аудиту безпеки та важливості його для громади, розкрила етапи його проведення. Потім відбулося активне обговорення теми, обмін думками та пропозиціями.

У результаті учасники навчання утвердилися у важливості аудиту безпеки територій, а також отримали розроблені фахівцями рекомендації щодо організації АБТ в громадах, в закладах освіти, соціального захисту населення та ін.

Дякуємо ГО «Кременчуцький антикорупційний центр» (голова Оксана ГУЙДА) за можливість долучитися до навчання.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора