БУЄВИЧ-СИСОЄВ Микола Миколайович

Дата: 15.05.2024 16:33
Кількість переглядів: 54

Фото без описуБуєвич-Сисоєв Микола Миколайович
Миргородська міська ТГ

(25.10.1971 – 15.05.2024)

Микола Буєвич-Сисоєв народився 25 жовтня 1971 року в селі Показове Миргородського району. Закінчив Дібрівську школу, опанував професію водія, відслужив строкову службу у лавах збройних сил. Його служба припала на переломні роки краху російської імперії.

Микола Буєвич-Сисоєв, як і вся українська молодь, радо зустрів незалежність. Після армії Микола оселився в Дібрівці, створив власну родину і працював задля її добробуту. Микола Миколайович мав роботящі вправні руки, щире і відкрите серце, віру у добро і справедливість. А ще він був справжнім патріотом.

У 2015 році Микола без вагань став на захист цілісності держави і за два роки АТО опанував складну і жорстоку науку війни. У перші дні повномасштабного вторгнення для Миколи Буєвича-Сисоєва не існувало питання «йти чи не йти». Мобілізований 1 березня 2022 року, він став частинкою вмотивованих вояків 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Командир відділення взводу технічного забезпечення підрозділу 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців сержант Микола Миколайович Буєвич-Сисоєв помер від поранень 15 травня 2024 року в госпіталі.

https://myrgorod.pl.ua/news/u-gromadi-poproschalysja-iz-vojinom-mykoloju-bujevych-sysojevym


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора