Оголошується конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 06.06.2024 17:27
Кількість переглядів: 115

Фото без опису Оголошується конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для оцінки нерухомого майна у м. Миргороді


 

Інформація щодо конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності: оцінка нерухомого майна у місті Миргороді Полтавської області.

Відомості про об’єкти оцінки: гаражні приміщення, розташовані за адресою м. Миргород вул. Гоголя 120: гаражне приміщення №1; частина гаражного приміщення №2.

 

Характеристики об’єктів оцінки:

  • Гаражне приміщення №1.

Загальна площа 277,7 кв.м. Власник приміщення – районна рада.

  • Частина гаражного приміщення змішаної власності №2.

Загальна площа 151,0 кв.м. Власник частини приміщення (6 боксів) районна рада. 4 бокси перебувають у приватній власності фізичних осіб.

Мета оцінки: для можливості розрахунку орендної плати у відповідності до Методики розрахунку орендної плати за державне майно, затвердженої Постановою КМУ від 28.04.2021 №630.

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки нерухомого майна та діють на підставі кваліфікаційного свідоцтва та Закону України „Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні”.

Вимогами до претендентів для участі в конкурсі передбачено наявність:

  • кваліфікації оцінювачів для виконання робіт з експертної грошової оцінки;
  • досвіду суб’єкта оціночної діяльності з виконання робіт з експертної грошової оцінки;
  • переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з експертної грошової оцінки та їх особистого досвіду щодо проведення робіт з експертної грошової оцінки не менше 5 років; На конкурс претендентом подається конкурсна документація в запечатаному конверті, яка складається із таких документів:
  • заяви про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності;
  • виписку з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осібпідприємців;
  • копії установчих документів претендента (для юридичної особи);
  • копії паспорта претендента (для фізичної особи);
  • для платників ПДВ - копія свідоцтва платника податку на додану вартість або витягу з Реєстру платників податку на додану вартість;
  • для платників єдиного податку - копія свідоцтва платника єдиного податку або витягу з Реєстру платників єдиного податку;
  • копії сертифікату суб`єкта оціночної діяльності ФДМУ на право здійснення оцінки по відповідному напрямку;
  • копії кваліфікаційних свідоцтва оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;
  • конкурсна пропозиція щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки.

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб). У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі не допускається.

Дата проведення конкурсу: 10-00, 11 липня 2024 року.

Місцезнаходження комісії: 37600, Полтавська обл., м.Миргород, вул. Гоголя, буд. 120, електронна адреса : info@myrhorod-rada.gov.ua

Конкурсна документація подається в приймальню Миргородської районної ради (кабінет №28) ради не пізніше, ніж за три робочих дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно). На конверті слід зробити відмітку „На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності”, а також зазначити назву об’єкта оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

Керуючий справами виконавчого апарату                                  Андрій ЄМЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора