Діти України – дітям Америки

Дата: 31.05.2024 18:30
Кількість переглядів: 242

«Привіт! Я подолала тривалий шлях, щоб зустрітися з тобою – з Вірджинії, США. Я буду любити тебе – будь ласка, потурбуйся про мене». Це не якась цитата, це слова, від руки написані на листівочці, прикріпленій до ляльки, яка подолала довгий шлях через океан і дійшла до Миргорода. Якась дівчинка з Америки надіслала свою найулюбленішу ляльку дитині з України… Щоб допомогти, щоб розрадити, щоб підтримати...

Фото без опису

Фото без опису

Від початку повномасштабного вторгнення Миргородська районна рада відчула підтримку від закордонних друзів. Зокрема з м. Рендольфа, штат Вермонт США, які неодноразово надавали допомогу для внутрішньо-переміщених осіб, які проживають в Миргородському районі (продуктові набори, одяг, медичні засоби реабілітації, канцелярське приладдя, іграшки та багато іншого). І це надає впевненості, що ми не самі в цій боротьбі проти зла. А ще більше додає віри в перемогу добра – допомога від дітей.

Фото без опису

Фото без опису

31 травня голова районної ради Наталія Гирка зустрілась з вихованцями Центру естетичного виховання, які проявили ініціативу та з нагоди Міжнародного Дня Захисту дітей  виготовили патріотичні брастлети, листівки, та вироби з бісеру американським дітям в знак вдячності за те, що з першого дня війни підтримують дітей Миргородщини, які вимушено покинули рідні домівки.

Усі дитячі вироби разом із Подякою керівництва району невдовзі  будуть відправлені в Америку.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора