Діти із сімей ВПО до Дня захисту дітей отримали подарунки від американських друзів

Дата: 31.05.2024 16:00
Кількість переглядів: 225

Напередодні Дня захисту дітей у актовому залі Миргородської районної ради голова районної ради Наталія ГИРКА, начальник районної військової адміністрації Віталій ДЯКІВНИЧ та його перший заступник Михайло КОРКІШКО привітали дітей із сімей внутрішньо-переміщених осіб зі святом та передали їм подарунки - іграшки від американських дітей.  

Фото без опису

Миргородська міська територіальна громада з-поміж 17-ти громад району прийняла найбільшу кількість сімей внутрішньо переміщених осіб. І звісно ж, що і дітей даної категорії проживає в громаді багато. Цього разу було запрошено дітей пільгових категорій: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Фото без опису

 

Кожен подарунок індивідуально підбирався для діток у відповідності до віку та статі. Майже в кожному пакеті містилася власноруч зроблена листівка від американських дітей, адресована українським дітям.

Фото без опису

Набори для художньої творчості отримали двоє вихованців гуртку Центру естетичного виховання Миргородської міської ради, які протягом року відзначились у конкурсах. 

Фото без опису

Святковий настрій та позитивні емоції подарували усім присутнім гуртківці народної студії естрадного вокалу «Соняшник» з міського Центру естетичного виховання. 

Фото без опису

У своєму виступі голова районної ради Наталія ГИРКА  зауважила, що не дивлячись на те, що в країні триває війна, діти з нетерпінням чекають закінчення навчального року, початку канікул, тривалих прогулянок з друзями та гарного настрою. Діти, їх мирне та щасливе дитинство в незалежній країні – це те заради чого щоденно б’ються наші незламні Захисники та Захисниці. Віталій ДЯКІВНИЧ привітав усіх присутніх діток з початком літніх канікул та побажав усім гарного настрою, мирного неба і найскорішої ПЕРЕМОГИ.

Фото без опису

Вкотре висловлюємо слова вдячності нашим американським друзям з клубу ROTARY м. Рендольф (США) за благодійність та підтримку дітей, а також голові громадської організації „Центр жіночих ініціатив „Простор” Оксані ВИННИЧЕНКО та волонтеру Олександру РЄПІНУ за допомогу в організації заходу.

Разом до ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора