Відбувся тренінг для представниць ОМС Миргородщини

Дата: 22.05.2024 12:00
Кількість переглядів: 189

21 травня у залі засідань районної ради відбувся черговий, завершальний тренінг для жінок і дівчат, в рамках організованого ГО "Кременчуцький антикорупційний центр" циклу освітніх заходів. У ньому взяли участь 25 учасниць. Головним питанням тренінгу була тема „Прозорість і підзвітності влади під час війни: досвід та помилки. Зміни в нормативно-правових актах ОМС. Розробка місцевих безпекових програм”.

Фото без опису

Вибір районної ради місцем проведення освітніх заходів невипадковий, адже до участі в навчаннях були залучені представниці територіальних громад Миргородського району, що передбачено відповідною районною програмою розвитку місцевого самоврядування.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Миргородська районна рада була обрана майданчиком для проведення освітніх тренінгів під орудою ГО „Кременчуцький Антикорупційний центр” у межах проєкту  #ЖінкиВідроджуютьУкраїну за підтримки Представництва „Фонду Фрідріха Науманна за Свободу” в Україні. Даний проєкт спрямований на проведення освітніх заходів з популяризації процесів євроінтеграції та підготовки до відбудови України.

Фото без опису

Під час тренінгу Оксана ГУЙДА, голова ГО „Кременчуцький Антикорупційний центр” детально розповіла про зміни у нормативно-правових актах, а також про особливості розробки місцевих безпекових програм.

У ході роботи виступи спікерів чергувалися з роботою в групах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Цікаво і доступно розповіла слухачам про особливості чинних норм законодавства та поділилася практикою їх застосування тренерка Олена БОГОЯВЛЕНСЬКА, яка має значний досвід роботи в ОМС, набутий за час роботи на посаді секретарки Олександрійської міської ради Кіровоградської області V-VII скликань. 

Схвально було сприйнято сеанс психологічної та соціо-емоційної підтримки, проведений тренеркою проєкту Оленою НЕСТЕРЕВОЮ. Практичні вправи, які в ході тренінгу опанували учасниці, допоможуть їм в щоденній роботі – тепер вони знають, як за лічені хвилини сконцентруватися та налаштуватися для ефективного виконання посадових обов’язків.

Попри непрості умови, що склалися у зв’язку зчисленними тривогами, тренінг завершився результативно – окрім підвищення фахового рівня, слухачі обмінялися власними практичними здобутками та проблемами, розширили коло знайомств, налагодили комунікацію.

У роботі тренінгу взяли особисту участь голова районної ради Наталія ГИРКА, а також заступниця начальника Миргородської районної військової адміністрації Людмила ГОРОБЕЦЬ.

Фото без опису

Фото без опису

На завершення роботи 20-ти учасницям були вручені сертифікати, які засвідчують набуття ними нових знань та практичних навичок.

Фото без опису

Насамкінець Голова ГО „Кременчуцький Антикорупційний центр” Оксана ГУЙДА вручила подяку голові районної ради Наталії ГИРЦІ за співпрацю та плідний взаємний обмін ідеями та ресурсами в рамках проєкту #ЖінкиВідроджуютьУкраїну.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора