Діти родин ВПО Миргородщини отримали святкові подарунки

Дата: 02.05.2024 16:50
Кількість переглядів: 214

Фото без опису
Традиційно, напередодні Великодних свят Миргородською районною радою спільно з районною військовою адміністрацією проводяться зустрічі з родинами внутрішньо переміщених осіб та вітання їх з прийдешніми святами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Цьогоріч голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА разом з депутатами районної ради Ольгою МОРГУН, Ольгою Єщенко, Ларисою ГУРЖІЙ, Володимиром РУДЯКОМ, Лесею ЗЛИВКО та Олегом ХИЖОЮ також відвідали родини цієї категорії населення у Ромоданівській, Лютенській, Великосорочинській, Комишнянській та Миргородській територіальних громадах.

Фото без опису

Фото без опису

Діти завжди були і є предметом особливої уваги представників місцевого самоврядування, особливо ті, які через війну змушені були покинути свої домівки. Тому, завдячуючи налагодженій співпраці з американськими партнерами з м. Рендольф (США), яких на Миргородщині представляє приватний підприємець Олександр РЄПІН, 70 дітей із 28 родин внутрішньо переміщених осіб отримали чудові великодні подарунки: ляльки, футбольні м’ячі, конструктори, фарби, олівці, розмальовки, м’які ляльки та багато інших іграшок, зібраних для української малечі дітьми із американського міста Рендольф.

Кожна родина також отримала у подарунок головний символ Великодня – паску, за що висловлюємо вдячність американським благодійникам із Rotary Club м.Рендольф.

Фото без опису

Реалізація акції стала можливою завдяки сприяння і особистої участі депутатки Полтавської обласної ради Оксани ВИННИЧЕНКО та ГО Центр жіночих ініціатив “Простор”.

Фото без опису

Фото без опису

Важко було стримувати емоції спостерігаючи за радісною реакцією дітей з подарунками в руках та посмішками на обличчях батьків.

Віримо в те, що Великодні свята принесуть світло, радість і здійснення сокровенних сподівань. І, звичайно, довгоочікувану Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора