На базі Миргородської районної ради відбувся важливий освітній тренінг

Дата: 17.04.2024 11:00
Кількість переглядів: 319

16 квітня в Миргородській районній раді відбувся навчальний захід для представників місцевого самоврядування Миргородського району – освітній тренінг  «Жінки і дівчата: війна та відновлення. Перспективи європейської інтеграції України», організатором  якого виступила  ГО «Кременчуцький Антикорупційний центр» за підтримки Фонду Фрідріха Науманна ЗА СВОБОДУ. 

Фото без опису

Фото без опису

Учасниками тренінгу стали жінки-депутатки всіх рівнів рад Миргородщини: районної,  міських, сільських та селищних. Також у заході взяли участь високі гості – народна депутатка України Інна Совсун та депутатка Полтавської обласної ради Оксана Винниченко.

Фото без опису

Із вітальним словом до усіх присутніх звернулись начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич, голова районної ради Наталія Гирка та голова громадської організації «Кременчуцький антикорупційний центр» Оксана Гуйда.

Фото без опису

 

Фото без опису

Тренінг містив  дві частини. У першій психологиня Олена  Нестерова розповіла  учасникам про гендерні стереотипи та  соціоемоційні стани під час війни, а також про методи відновлення  для подальшої повноцінної роботи. Учасники не лише отримали корисні теоретичні знання, а й  виконали  ряд практичних вправ для закріплення отриманих знань.

Фото без опису

У другій частині тренінгу народна депутатка України Інна Совсун розповіла про сьогоднішній стан європейської інтеграції України та поділилася своїми баченнями перспектив цього процесу.

Також у форматі діалогу присутні обговорили актуальні напрямки життєдіяльності громад, зокрема, шодо організації освітнього процесу під час війни, особливостей мобілізації, проблемні питання застосування виборчого законодавства та багато іншого.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Із гарними емоціями та  новими  знаннями учасники тренінгу завершили  перший тренінг з циклу освітніх  тренінгів для жінок та дівчат.

Фото без опису

Висловлюємо  вдячність  ГО «Кременчуцький Антикорупційний центр»  за організацію та проведення на базі Миргородської районної ради надзвичайно корисного та актуального тренінгу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора