Підсумки робочого візиту до Ромоданівської ТГ

Дата: 22.03.2024 11:00
Кількість переглядів: 133

У межах запланованих заходів голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА відвідала Ромоданівську територіальну громаду з метою ознайомлення зі станом життєдіяльності громади в умовах триваючої війни. 

Фото без опису

Разом із селищним головою Олександром ВЕРЕЩАКОЮ та його першим заступником Олегом ХИЖОЮ обговорили проблемні питання соціальної сфери, освіти, охорони здоров’я та розвитку інфраструктури.

Найгострішою проблемою на даний час залишається стан доріг. Через відсутність механізмів співфінансування ті ділянки доріг, балансоутримувачем яких є Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Полтавській області, перебувають у незадовільному стані, потребують невідкладного проведення поточних ремонтів. 

Фото без опису

Перший заступник селищного голови Олег ХИЖА, який нещодавно був обраний депутатом Миргородської районної ради, виклав своє бачення можливих шляхів впливу на ситуацію в межах його депутатських повноважень.

Також обговорили стан функціонування шкільних та дошкільних навчальних закладів, зокрема, заходи з формування безпечного освітнього середовища в навчальних закладах громади. 

Фото без опису

Допомога внутрішньо переміщеним особам є пріоритетним напрямком діяльності районної ради від початку війни. Станом на сьогодні в Ромоданівській ТГ проживає понад 200 осіб даної категорії. Тому не залишили поза увагою і тему їх соціального захисту. А на завершення зустрічі голова районної ради Наталія ГИРКА разом Олегом ХИЖОЮ передали продуктові набори від благодійників з американського міста Рендольфа родинам ВПО, у яких виховуються діти з обмеженими фізичними можливостями.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора