Звіт депутатки районної ради ГУРЖІЙ Л.О. за 2023 рік

Дата: 15.03.2024 15:00
Кількість переглядів: 98

Фото без описуЗвіт 
депутатки Миргородської районної ради восьмого скликання
ГУРЖІЙ Лариси Олександрівни
за 2023 рік

Я, Гуржій Лариса Олександрівна, набула повноважень депутата Миргородської районної ради VIII скликання від Політичної партії «Рідне місто» 12 липня 2023 року.

Свої депутатські повноваження здійснюю на основі вимог, які передбачені Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом роботи Миргородської районної  ради та іншими нормативно-правовими актами. Входжу до постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, туризму, молоді та спорту, впровадження цифрових технологій.

Завжди відкрита до діалогу. Прийом громадян проводжу щопонеділка  з 15:00 до 17:00.

Моя депутатська діяльність є продовженням моєї роботи як депутата сільської ради, як керівника закладу освіти і взагалі, як людини з активною життєвою позицією. Вся моя діяльність спрямована на захист інтересів громадян села Дібрівка. За звітний період підтримувала постійний зв'язок з виборцями  в окрузі, брала активну участь  у вирішенні проблем населення.

Так, було вирішено питання роботи структурного підрозділу Дібрівської гімназії – ЗДО (дитячий садок) «Пролісок». Спільно з Миргородською міською територіальною громадою вирішили перевести садок у приміщення гімназії, провівши капітальний ремонт частини приміщення закладу освіти. Таким чином, було проведено ряд зустрічей з керівництвом громади, з батьками.

Неодноразово разом із інспектором по роботі з населенням організовували толоки по благоустрою села. Успішно вирішилося питання ремонту частини дороги по маршруту шкільного автобуса; в гімназії виділено кабінет та зроблено ремонт для працівників ЦНАПу.

За сприяння партнерів було організовано висаджування фруктових дерев та кущів троянд. Усі учасники отримали масу задоволення та позитиву.

З початком військової агресії російської федерації проти України у Дібрівській гімназії, згідно розпорядження міського голови, був створений пункт обігріву, а згодом пункт незламності, куди приходять усі бажаючі погрітися, випити гарячого чаю, просто поспілкуватися та розповісти про свої проблеми, отримати пораду чи очікувану відповідь. Стараюся допомагати людям – переселенцям, батькам, а особливо діткам адаптуватися в нових умовах, колективах. Спільно з районною радою передали продуктові набори від американських партнерів з м. Рендольфа для внутрішньо-переміщених сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, а також набори канцелярії для учнів ВПО. Передали гуманітарну допомогу багатодітним сім’ям та дітям ВПО від ЮНІСЕФ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Дякуючи підтримці міської ради, зробили ремонт у протирадіаційному укритті, яким користуються не тільки учасники освітнього процесу, а й жителі села, мої виборці.

Волонтерська діяльність – невід’ємна частина моєї роботи. У гімназії постійно організовуються благодійні ярмарки, на які запрошуються жителі нашої громади. Зібрані кошти йдуть на допомогу ЗСУ. Крім ярмарків, на сьогоднішній день активно збирається та передається допомога для військових – односельців. Школярі під нашим керівництвом із задоволенням б’ють та чистять горіхи для воїнів, виготовляють окопні свічки.

Фото без опису

Фото без опису

Ми свято бережемо пам’ять про загиблих воїнів, переважна частина яких – випускники нашого закладу освіти. Так, нещодавно за проханням сімей загиблих  ми відкрили дві меморіальні дошки нашим героям.

Фото без опису

Таким чином, впродовж звітного періоду підтримувала постійний зв’язок із виборцями, вивчала громадську думку та потреби населення.

Фото без опису

Фото без опису

То ж ця робота не припиняється, працюємо і надалі, підтримуємо людей та наших захисників!

Разом наближаємо ПЕРЕМОГУ! 

 

З повагою  депутатка районної ради                                                               Лариса ГУРЖІЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора