Звіт депутата районної ради МЕЛЬНИКА О.І. за 2023 рік

Дата: 29.02.2024 19:00
Кількість переглядів: 46

Фото без описуЗвіт
депутата Миргородської районної ради восьмого скликання
МЕЛЬНИКА Олександра Івановича
за 2023 рік

На виконання ст. 16 Закону України  ,,Про статус депутатів місцевих рад”  інформую про виконання наданих мені повноважень за 2023 рік. Обраний депутатом Миргородської районної ради восьмого скликання від політичної партії «Рідне місто», є членом її фракції. 

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", "Про звернення громадян", Регламентом роботи Миргородської районної ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутата міської ради.

Як член постійної комісії районної ради з питань житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування, комунальних ресурсів, розвитку сільських територій, земельних ресурсів брав активну участь у обговоренні питань, які виносились на розгляд сесії. Відвідав  усі засідання постійної комісії.  Беру активну участь в обговоренні усіх питань, які виносяться на засідання комісії, вношу пропозиції та зауваження.

Взяв участь у роботі всіх 5-ти сесій звітного року. На пленарних засіданнях завжди підтримував важливі для району та його мешканців рішення. Пріоритетними залишились питання, які сприяють підвищенню обороноздатності України, Збройних Сил України, соціальній підтримці військовослужбовців та членів їх сімей, забезпечення життєдіяльності Миргородського району в надзвичайних умовах.

Продовжую підтримувати ЗСУ. І цього річ  надавав фінансову допомогу  для організації передачі продуктів харчування бійцям на фронт, для покращення матеріально-технічного забезпечення територіальної оборони району, придбав і передав спальні мішки та ін.

Протягом звітного періоду брав активну участь у проведенні свят  сел Петрівці, Слобідка, Мальці. Надавав фінансову допомогу в організації даних свят та придбанні подарунків для ветеранів.

Активно співпрацюю з керівництвом району. Завжди охоче підтримую їхні ініціативи. В рамках, організованої Миргородською районною радою акцією до Великодніх свят, разом із іншими депутатами надавав адресну допомогу для сімей внутрішньо переміщених осіб, які опинились в скрутних життєвих обставинах від американських партнерів.

Впродовж звітного періоду здійснював прийом мешканців у  закріпленій за мною Миргородській міській громаді.  Звернення громадян здебільшого стосувалися допомоги військовозобов’язаним у підготовці до служби і військовим підрозділам ЗСУ та територіальної оборони нашої громади.     

На усі звернення я намагався оперативно реагувати та вирішити їх позитивно у відповідності до чинного законодавства, в межах своїх повноважень та можливостей.

Як і минулий рік, моя діяльність була спрямована на захист інтересів громади, її мешканців. Завжди відкритий до діалогу.

Працюємо далі. Віримо в ЗСУ! Віримо в ПЕРЕМОГУ!

З повагою
депутат районної ради 8 скликання            Олександр МЕЛЬНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора