У Миргороді запрацював Центр підключень та надання послуг ГК «Нафтогаз України»

Дата: 07.03.2024 09:00
Кількість переглядів: 191

ГК «Нафтогаз України» продовжує відкривати Центри підключень та надання послуг разом з авторизованими регіональними партнерами. Так, із 6 березня у Миргороді запрацював Центр підключень та надання послуг ГК «Нафтогаз України».

Підготовка до його відкриття відбувалася за сприяння органів районної влади та місцевого самоврядування, у т.ч. депутатів обласної, районної та міської рад.

Фото без опису

Даний Центр створено з метою максимального наближення до споживачів якісних послуг, пов’язаних з постачанням газу населення. Зокрема, у новоствореному центрі можна оформити заяву-приєднання до умов договору постачання природного газу, оформити нове приєднання до постачальника газу, зміну власника об’єкта газопостачання, отримати довідку про відсутність заборгованості, отримати рахунок на сплату за спожитий газ, провести звірку взаєморозрахунків з оформленням відповідного акту та ін.

Фото без опису

Про ці та інші можливості розповіла представниця такого ж центру у місті Гадяч, депутатка Миргородської районної ради Леся Зливко.

На відкритті були присутні депутат Полтавської обласної ради Олексій Матюшенко, заступниця Миргородського міського голови Наталія Молочко, заступниця начальника районної військової адміністрації Людмила Горобець, представниця районної ради Євгенія Усатова, а також депутати Миргородської міської ради.

До відома.

  • Центр знаходиться за адресою: м. Миргород, вул. Незалежності, 27/19.
  • Графік роботи: щоденно з 08:00 до 13:00, субота, неділя – вихідні.
  • Телефон для довідок: 095-216-11-15

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора