Звіт депутата районної ради ТОМИ М.К. за 2023 рік

Дата: 29.02.2024 18:22
Кількість переглядів: 106

Фото без описуЗвіт
депутата Миргородської районної ради 8 скликання
Томи Миколи Кириловича за 2023 рік

 

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період. 

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", "Про звернення громадян", Регламентом роботи Миргородської районної ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутата міської ради.

Основною роботою депутата в районній раді є участь у пленарних засіданнях та в роботі постійних комісій. Брав участь у підготовці та роботі пленарних засідань районної ради, засіданнях Президії та постійних депутатських комісій. За звітний період працював на 5 пленарних засіданнях районної ради та 5 засіданнях постійної комісії. Що становить 100 % відвідуваності.

За звітний період районною радою розглянуто 75 питань. Підтримав рішення, що стосувалися підтримки обороноздатності району, затвердження бюджету Миргородського району та зміни до нього та в першу чергу підтримав прийняття Програми територіальної оборони Миргородського району на 2023 та 2024 роки.

Важливою складовою у здійсненні депутатської діяльності є комунікація з виборцями, людьми всіх категорій незалежно від віку і зайнятості, з усіма мешканцями територіальної  громади, забезпечення своєчасного вирішення звернень та скарг громадян, вивчення причин, які породжують скарги, і внесення своїх пропозицій до відповідних органів влади щодо їх усунення.

Діяльність моя була спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень, наданих  чинним законодавством України. Намагаюсь працювати так, щоб виправдати довіру виборців, а головне, дійсно змінювати на краще життя громади та району.

Впродовж звітного періоду здійснював прийом мешканців на  закріпленому за мною окрузі, та надавав інформацію про роботу ради.

До мене як до депутата часто звертаються жителі з приводу питань, які потребують вирішення. Вже другий рік поспіль значну увагу приділяю внутрішньо переміщеним особам. Це і допомога в оформленні виплат ВПО, допомога у вирішенні питання отримання медичних послуг родинам ВПО, забезпечення підвозу дров для родини військовослужбовця. Також в цьому році вийшло посприяти у вирішенні питання зі встановленням дорожніх знаків на ділянці дороги поблизу с. Копті Великосорочинської громади Миргородського району.

Щиро вдячний кожному виборцю за довіру, мешканцям громади – за підтримку і співпрацю, а також за справедливі зауваження. І надалі працюватиму на благо нашої громади та району.

Працюємо над наближенням ПЕРЕМОГИ!

 

Депутат Миргородської районної ради                           Микола ТОМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора