Звіт депутата районної ради ПЕТРОВА Д.В. за 2023 рік

Дата: 29.02.2024 18:16
Кількість переглядів: 62

Фото без опису Звіт
депутата Миргородської районної ради восьмого скликання
ПЕТРОВА Дмитра Владиславовича
 за 2023 рік

Я, Петров Дмитро Владиславович, набув повноважень депутата Миргородської районної ради  8 скликання від обласної політичної партії ВО «Батьківщина» 19 листопада 2020 року. Є членом фракції ВО «Батьківщина» в районній раді.

Свої депутатські повноваження здійснюю на основі вимог Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про статус депутатів місцевих рад»,  у відповідності до Регламенту Миргородської районної ради та іншими нормативно-правовими актами.

За звітний період підтримував постійний зв’язок із своїми виборцями у виборчому окрузі. Особистий прийом проводив відповідно до закріпленого районною радою графіка. Актуальними залишались житлово-побутові питання, підтримка внутрішньо-переміщених осіб, військовослужбовців.

За звітний 2023 рік працював на 2 пленарних засіданнях районної ради, де приймав активну участь в обговоренні питань і прийнятті відповідних рішень.

Беру участь в роботі профільної  комісії Миргородської районної ради з питань соціальної політики, охорони здоров'я, материнства та дитинства. Враховуючи воєнний стан, мав змогу працювати на  2 з 5 засіданнях комісії.   

З весни 2022 року зарахований до лав добровольців територіальної оборони. 

Продовжував вести активну роботу по підтримці ЗСУ та  внутрішньо-переміщених осіб. Надавав фінансову допомогу на придбання спеціалізованої захисної амуніції та спорядження для воїнів. Надавав фінансову підтримку на лікування військовослужбовців. Співпрацюю з благодійним організаціям, волонтерам, які працюють на допомогу ЗСУ.

У своїй роботі керуюся принципами людяності та взаємоповаги. Завжди відкритий до діалогу.

Надалі буду робити все від мене залежне, щоб виправдати довіру виборців. Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!

 

З повагою депутат районної ради                                            Дмитро ПЕТРОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора