Звіт депутата районної ради ДІДЕНКА І.Г. за 2023 рік

Дата: 29.02.2024 10:20
Кількість переглядів: 60

Фото без опису Звіт
депутата Миргородської районної ради восьмого скликання
ДІДЕНКА Ігоря Григоровича за 2023 рік

На виконання ст. 16 Закону України  ,,Про статус депутатів місцевих рад” інформую про проведену мною депутатську роботу за звітний період.

Свої депутатські повноваження здійснював  відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування», «Про статус депутатів місцевих рад», у відповідності до Регламенту Миргородської районної ради та іншими нормативно-правовими актами.

З моменту набуття мною повноважень працюю над виконанням своїх депутатських повноважень. Протягом 2023 року активно працював на чотирьох з п’яти засіданнях сесії Миргородської районної ради. Підтримував найактуальніші питання щодо зміцнення та підтримки територіальної оборони, економічного та соціального розвитку району, врегулювання земельних відносин у територіальних громадах, профільних програм розвитку місцевого самоврядування та інші. До розгляду та підтримки питань, які виносяться в сесійній залі,  підходжу з позиції захисту інтересів мешканців району.

Як член постійної комісії районної ради з питань бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва, промисловості та охорони довкілля активно приймав участь у обговоренні проєктів рішень. Працював на трьох з п'яти засіданнях комісії.

Особистий прийом здійснював в селищі В. Багачка, вул. Каштанова, 124. 10 числа кожного місяця об 11.00 год. Усі проблемні питання жителів округу опрацьовувались і вирішувались в межах депутатської компетенції.  

Продовжував вести активну роботу по підтримці ЗСУ та  внутрішньо-переміщених осіб. Важливим результатом було реалізація соціального проєкту з проведення ямкового ремонту доріг у Великобагачанській громаді, асфальтування дитячих та спортивних майданчиків та ін.

Надавав фінансову допомогу на придбання спеціалізованої захисної амуніції та спорядження для воїнів з Великої Багачки.

Разом із аграріями надали фінансову допомогу благодійній організації «Благодійний фонд «Сила братерства України» на придбання автомобіля для прикордонного загону однієї із військових частин.  Спільно із депутатом обласної ради Олегом Діденком придбали та передали для військових ЗСУ позашляховик.

Продовжував фінансово підтримувати збірну з футболу Великобагачанської громади.

Тісно співпрацюю з керівництвом Миргородського району, керівництвом Великобагачанської територіальної громади, депутатським корпусом районної ради. Брав участь в організованій районною радою акції до Великодніх свят. Адресно доставили продуктові набори від американських партнерів з м. Рендольфа для внутрішньо-переміщених сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. З метою підтримки військовослужбовців на передових позиціях до Великодніх свят також передали разом із районною радою святкові посилки.

Продовжуємо працювати єдиним фронтом, підтримувати людей та військовослужбовців задля наближення довгоочікуваної ПЕРЕМОГИ!

Завжди відкритий до діалогу.

 

З повагою
 депутат районної ради                                      Ігор Діденко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора