Звіт депутата районної ради ЧИШКА І.В. за 2023 рік

Дата: 29.02.2024 12:00
Кількість переглядів: 66

Фото без опису Звіт
депутата Миргородської районної ради
Чишка Івана Володимировича за 2023 рік

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

Набув повноважень депутата Миргородської районної ради від  політичної партії «Рідне місто», входжу до фракції  ПП «Рідне місто».

Свою діяльність здійснюю відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування», «Про статус депутатів місцевих рад», у відповідності до Регламенту Миргородської районної ради та іншими нормативно-правовими актами.

Є заступником голови постійної комісії районної ради з питань житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування, комунальних ресурсів, розвитку сільських територій, земельних ресурсів.

Всього за звітний період відбулося 5 засідань комісії, на яких було розглянуто 9 питань. Працював на трьох з них. Беру активну участь в обговоренні усіх питань, які виносяться на засідання комісії, вношу пропозиції та зауваження.

Завжди опрацьовую усі проєкти рішень, які виносяться на розгляд сесії. За звітний період активно працював на чотирьох з п’яти пленарних засіданнях. Мною, як депутатом, було підтримано всі питання сесії ради, серед яких питання підвищення обороноздатності України, Збройних Сил України, соціальної підтримки військовослужбовців та членів їх сімей, забезпечення життєдіяльності Миргородського району в надзвичайних умовах питання щодо врегулювання земельних та майнових відносин у межах району.

Важливою складовою у здійсненні депутатської діяльності вважаю роботу з виборцями. Тому продовжував вести прийом громадян відповідно до закріпленого рішенням Миргородської районної ради графіку. Закріплений за  Великобагачанською  і  Гоголівською територіальними громадами.

У своїй діяльності активно співпрацюю з керівництвом районної ради, районної військової адміністрації, головами територіальних громад.

При зверненнях громадян як депутат сприяв вирішенню соціально-побутових проблем громадян, надано допомогу багатодітним сім´ям, допомогу в лікуванні і забезпеченні необхідними засобами для лікування потребуючим жителям.

Постійно співпрацюю та надаю фінансову допомогу благодійним організаціям.

Звичайно, найчастіше до мене звертаються люди, яким потрібна матеріальна допомога. В минулому році, як і до тепер, приділялася велика допомога військовим частинам, було придбано шафу для зберігання зброї, генератор, надавалася багаторазово адресна допомога військовим землякам, підтримка волонтерському центру.

Не залишилися поза увагою і заклади освіти, адміністрація яких зверталася за допомогою. Зокрема надана допомога у придбанні мотокоси та шкільного обладнання Кротівщинськму ЗЗСО, Миргородській гімназії надана допомога у придбанні додатків до комп’ютерних програм та придбано краску, Якимівському ЗЗСО придбано радіатори для опалення, Миргородській музичні школі придбано музичне обладнання.

Велика увага приділяється і лікувальним закладам. Для Великобагачанської ЦЛ придбано обладнання для ін’єкцій, а Великобагачанському ПМСД придбано витратні і друковані матеріали.

У своїй роботі керуюся принципами людяності взаємодопомоги та чесності. На закінчення, хочу сказати, що завжди відкритий до співпраці з громадою.
Продовжуємо працювати на ПЕРЕМОГУ!

Депутат Миргородської районної ради                      І.В.Чишко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора