Звіт депутата районної ради ДРОБОТІ Г.М. за 2023 рік

Дата: 29.02.2024 08:30
Кількість переглядів: 58

Фото без опису Звіт
депутата Миргородської районної ради 8 скликання
ДРОБОТІ Геннадія Миколайовича за 2023 рік

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

Набув повноважень депутата Миргородської районної ради 8 скликання від Політичної партії «Довіра».

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Миргородської  районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

Є членом постійної комісії з питань бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва, промисловості та охорони довкілля.

У зв’язку із військовим станом не мав можливості бути присутнім на більшості засідань, але опрацьовував усі проєкти рішень.

Найважливішою складовою у здійсненні депутатської діяльності вважаю роботу з виборцями, тому продовжував здійснювати прийом громадян відповідно до закріпленого районною радою графіку.

Найважливішим вектором роботи протягом цих двох років є підтримка ЗСУ, зміцнення обороноздатності регіону та надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Працюємо і надалі наближаючи ПЕРЕМОГУ!

 

Депутат Миргородської районної ради                       Геннадій ДРОБОТЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора