Звіт депутата районної ради ДОНОСА В.М. за 2023 рік

Дата: 29.02.2024 08:00
Кількість переглядів: 37

 

Фото без опису Звіт депутата Миргородської районної ради 8 скликання
ДОНОСА Володимира Михайловича про депутатську діяльність
у 2023 році

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

Обраний по списку політичної партії «Європейська солідарність», входжу до фракції «Європейська Солідарність».

Закріплений за Гадяцькою міською територіальною громадою. 

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Миргородської районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

Є членом постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, туризму, молоді та спорту, впровадження цифрових технологій. 

Упродовж звітного періоду підтримував постійний зв’язок із виборцями виборчого округу для вивчення громадської думки та потреб населення. У своїй роботі керуюся принципами людяності і взаємоповаги. Намагаюсь по можливості зустрічатись із жителями громади та, в рамках своїх повноважень, допомагати у вирішенні побутових та соціальних проблем громади в цілому і кожного виборця зокрема. 

За звітний період підтримав рішення, що стосувалися зміцнення територіальної оборони та обороноздатності нашого краю, економічного та соціального розвитку району, врегулювання земельних відносин у територіальних громадах, профільних програм розвитку місцевого самоврядування, надання медичних та адміністративних послуг жителям Миргородщини.

Мною, як депутатом, було підтримано всі питання сесій ради, серед яких питання економічного і соціального розвитку району, питань щодо врегулювання земельних відносин у межах району, розвитку його інфраструктури, вирішення низки бюджетних питань.  

Продовжую виконувати депутатські повноваження в інтересах моїх виборців.

Дякую Захисникам за можливість працювати та колегам за підтримку і співпрацю.
Все буде Україна, адже ми обов’язково переможемо ворога і Україна відродиться!

Слава Україні!

Депутат Миргородської районної ради                  Володимир Донос


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора