Звіт депутата районної ради ЛЕЙКА В.О. за 2023 рік

Дата: 28.02.2024 16:20
Кількість переглядів: 50

Фото без опису Звіт
депутата Миргородської районної ради 8 скликання
ЛЕЙКА Володимира Олексійовича за  2023 рік

 

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітній період.

Обраний на місцевих виборах 2020 року від Полтавської обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗА МАЙБУТНЄ». Є членом її фракції.

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Миргородської районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

Член постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування, комунальних ресурсів, розвитку сільських територій, земельних ресурсів. Всього за звітній період активно працював на трьох з п’яти засіданнях комісії та трьох пленарних засіданнях районної ради. Серед найважливіших питань були затвердження бюджету Миргородського району на 2023 та 2024 роки,  підтримка Програми територіальної оборони Миргородського району на 2023 рік,  питання оренди та ін.

Впродовж звітного періоду здійснював прийом мешканців на  закріпленій за мною території.

Важливою частиною нашого життя зараз є підтримка військовослужбовців, внутрішньо переміщених осіб. Тому активно проводжу роботу в цьому напрямку.

Брав участь у спільних зустрічах з депутатом обласної ради Матюшенко О.В., головою Гоголівської ОТГ та депутатами ОТГ від політичної партії «За Майбутнє» по нагальним питанням. Тісно співпрацюю з очільниками районної ради, районної військової адміністрації, головами територіальних громад. Приймав участь у заходах, організованих районною радою.

Діяльність моя була спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень, наданих  чинним законодавством України.

Намагаюсь працювати так, щоб виправдати довіру виборців, а головне, дійсно змінювати на краще життя нашої громади та району. Працюємо і надалі наближаючи ПЕРЕМОГУ!

Депутат районної ради                                            Володимир ЛЕЙКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора