Звіт депутатки районної ради ПЕРЕВОЗНИК К.В. за 2023 рік

Дата: 28.02.2024 14:31
Кількість переглядів: 63

Фото без описуЗвіт
депутатки Миргородської районної ради 8 скликання
ПЕРЕВОЗНИК Катерини Василівни за 2023 рік

У відповідності до ст. 16 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

Обрана депутаткою Миргородської районної ради 8 скликання від Полтавської обласної організації Політичної партії «За майбутнє». Є членом постійної комісії з питань освіти, культури, туризму, молоді та спорту, впровадження цифрових технологій.

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", "Про звернення громадян", Регламентом роботи Миргородської районної ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутата міської ради.

За звітний період активно працювала на чотирьох з п’яти пленарних засіданнях районної ради та засіданнях освітянської комісії. Підтримувала ініціативи  у вирішенні питань обороноздатності нашого краю, питань соціального характеру, затвердження бюджету Миргородського району на 2023 та 2024 роки, зміни до них, підтримка програми «Територіальної оборони на 2023 рік», питання оренди та ін.

Разом із однопартійцями продовжували надавати гуманітарну допомогу внутрішньо-переміщеним особам, які проживають на території Гадяччини.

Активно брала участь у заходах, які організовувала районна рада. Так разом із іншими депутатами відвідала Розбишівський навчально-реабілітаційний центр з поглибленим професійно-трудовим навчанням напередодні Новорічних свят та передали дітлахам солодощі від американських партнерів. До Великодніх свят передали продуктові набори для сімей із числа внутрішньо-переміщених осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, які також були придбані волонтером за кошти від жителів міста Рендольф в США.

Влітку разом із керівництвом Миргородської районної ради відвідали місця колективного проживання внутрішньо-переміщених осіб в Гадяцькій громаді. Поспілкувались із людьми та передали разом із представником Фонду Віктора Пінчука Сергієм Прощенком необхідні для комфортного проживаня меблі та сантехніку.

Продовжую вести прийом громадян відповідно до закріпленого районною радою рішення. Завжди відкрита до діалогу.

Віримо в ПЕРЕМОГУ та наближаємо її кожен на своєму місці.

Депутатка Миргородської районної ради                     Катерина Перевозник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора