Звіт депутатки районної ради ХОРОЛЬСЬКОЇ М.М. за 2023 рік

Дата: 28.02.2024 14:25
Кількість переглядів: 34

Фото без опису Звіт
депутатки Миргородської районної ради 8 скликання
ХОРОЛЬСЬКОЇ Маргарити Миколаївни за 2023 рік

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

Набула повноважень депутатки Миргородської районної ради 8 скликання від Політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка».

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Миргородської районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

Працюю в постійній комісії з питань соціальної політики, охорони здоров’я, материнства та дитинства, є заступницею голови комісії.

Основною роботою депутата в районній раді є участь у пленарних засіданнях та в роботі постійних комісій. Проте, у зв’язку із військовим часом, мала змогу працювати на двох пленарних засіданнях районної ради та двох засіданнях профільної комісії.

За звітний період підтримала рішення, що стосувалися підвищення обороноздатності регіону, бюджетні та соціальні питання, профільні програми районної ради та військової адміністрації, врегулювання земельних відносин.

Важливою складовою у здійсненні депутатської діяльності є комунікація з виборцями, людьми всіх категорій незалежно від віку і зайнятості, з усіма мешканцями територіальної громади, забезпечення своєчасного вирішення звернень та скарг громадян, вивчення причин, які породжують скарги, і внесення своїх пропозицій до відповідних органів влади щодо їх усунення. У зв’язку із чим впродовж звітного періоду продовжувала здійснювати прийом мешканців у закріпленій за мною рішенням районної ради Шишацькою громадою.

Більшість звернень стосувались моєї професійної діяльності, а саме: забезпечення населення медичними послугами.

На усі звернення я намагалась оперативно реагувати та вирішити їх позитивно.

Також моя діяльність моя була спрямована на підтримку та захист інтересів внутрішньо-переміщених осіб, військовослужбовців, соціально-вразливих категорій населення, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень, наданих  чинним законодавством України. Намагаюсь працювати так, щоб виправдати довіру виборців, а головне, дійсно змінювати на краще життя нашої громади та району.

Активно співпрацюю з очільниками Миргородської районної ради, районної військової адміністрації, Шишацької територіальної громади. Відвідую майже усі сесії Шишацької селищної ради.

Як очільниця закладу вторинної ланки медицини – КНП «Шишацька лікарня планового лікування» залучаю благодійників з метою покращення матеріально-технічного стану лікарні. 

Завжди готова до співпраці та вирішення питань у межах своєї компетенції на благо жителів Миргородського краю.

Працюємо разом на ПЕРЕМОГУ!

 

Депутатка Миргородської районної ради                  Маргарита ХОРОЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора