Звіт депутата районної ради КОРКІШКА М.О. за 2023 рік

Дата: 28.02.2024 11:41
Кількість переглядів: 52

Фото без описуЗвіт
депутата Миргородської районної ради восьмого скликання
КОРКІШКА Михайла Олександровича за 2023 рік

         У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» звітую про свою роботу у 2023 році, як депутат Миргородської районної ради восьмого скликання від політичної партії «Довіра».  

Постійно працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків, виконую доручення виборців у спосіб, визначений законодавством України та враховуючи військовий стан у країні.

Входжу до постійної комісії районної ради з питань житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування, комунальних ресурсів, розвитку сільських територій, земельних ресурсів. Брав активну участь в обговоренні усіх питань, які виносились на засідання комісії, вносив пропозиції та зауваження.

У 2023 році активно працював на 5 засіданнях сесій районної ради на яких було розглянуто 75 питань. Серед найважливіших питань були затвердження бюджету Миргородського району на 2023 та 2024 роки,  підтримка Програми територіальної оборони Миргородського району на 2023 рік,  питання оренди та ін.

Найважливішою складовою у роботі депутата вважаю постійну співпрацю з виборцями, консультація, підтримка жителів Миргородського району, налагодження діалогу між представниками влади та виборцями, а в умовах повномасштабного вторгнення російських загарбників – першочергова підтримка ЗСУ.

Пріоритетом у моїй депутатській діяльності були наступні питання: підтримка рішень, які сприяють підвищенню обороноздатності України, Збройних Сил України, надання допомоги внутрішньо-переміщеним особам, забезпечення життєдіяльності нашого району у надзвичайних умовах.

Враховуючи займану посаду, першого заступника начальника Миргородської районної військової адміністрації, прийом громадян мав змогу здійснювати в робочий час щодня та під час робочих візитів у громади. Усі звернення опрацював оперативно, відповідно до можливостей та у межах законодавства. Завдяки тісній налагодженій співпраці з головами територіальних громад району, питання підтримки внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців ЗСУ вирішувались в робочому порядку, своєчасно. Перебував у тісній взаємодії з волонтерами Миргородщини щодо організації надання допомоги військовослужбовцям, що перебувають у зоні бойових дій.

Активно працював над питаннями проведення мобілізаційних заходів у 2023 році та забезпеченням відповідної роботи у 2024 році. Серед основних напрямів – вирішення проблемних моментів з оповіщення, підвезення військовозобов’язаних до місця призначення, доставка транспортного ресурсу. Організовував роботу пунктів незламності, проводив моніторинг та обстеження об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту в територіальних громадах району. Координував роботи із фізичного захисту об’єктів критичної інфраструктури, вживав заходи по формуванню бригад для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася на Каховській ГЕС Херсонської області.   Актуальним було, і на жаль, залишається питання утримання та стан доріг. Підтримав звернення депутатів Миргородської районної ради на 19 сесії від 22.12.2024 року до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України щодо забезпечення фінансування на утримання автомобільних доріг загального користування державного значення. Брав участь у нарадах з даного питання з керівництвом Служби відновлення та розвитку  інфраструктури у Полтавській області.

Приймав участь в різноманітних тематичних заходах району, нарадах, круглих столах. Активно долучався до акцій, які ініціювала районна рада.

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України разом із колегами допомагаємо ЗСУ, внутрішньо переміщеним особам.

Не забуваємо про основне наше спільне завдання – перемогти ворога! Тому, пріоритетним напрямком своєї роботи вважаю і надалі продовжувати підтримку Збройних сил України, військовослужбовців та членів їх сімей.

Завжди відкритий до співпраці та конструктивного діалогу.

 

З повагою
депутат районної ради 8 скликання                        Михайло Коркішко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора