Звіт депутатки районної ради ЩЕРБАК Т.П. за 2023 рік

Дата: 26.02.2024 15:16
Кількість переглядів: 85

Фото без описуЗвіт
депутатки Миргородської районної ради 8 скликання
ЩЕРБАК Таміли Петрівни у 2023 році

 

Рішенням 18 сесії Миргородської районної ради від 20 жовтня 2023 року визнано мої депутатські повноваження та обрано депутатом відповідної ради. Набула повноважень депутата Миргородської районної ради 8 скликання від Політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка».  Увійшла до фракції ПП “Радикальна партія Олега Ляшка”.

Незважаючи на короткий термін звітування, у відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за цей період.

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Миргородської районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

Працюю в постійній комісії з питань соціальної політики, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Згідно рішення  18 сесії  від 20.10.23 р. №15, закріплена за Миргородською територіальною громадою. Прийом громадян здійснюю за адресою м. Миргород, вул. Гоголя 120  кожної четвертої середи місяця з 10.00 до 13.00.

Основною роботою депутата в районній раді є участь у пленарних засіданнях та в роботі постійних комісій. Після обрання мене депутатом, активно працювала на всіх пленарних засідань районної ради та постійних депутатських комісій.

Продовжуватиму виконувати свої повноваження і надалі.

Депутатка Миргородської районної ради                                               Таміла Щербак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора