Звіт депутата районної ради ДУБОВИЦЬКОГО В.С.

Дата: 26.02.2024 11:18
Кількість переглядів: 62

Фото без описуЗвіт
депутата Миргородської районної ради 8 скликання 
ДУБОВИЦЬКОГО Владислава Сергійовича за 2023 рік

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період. 

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Миргородської районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

Продовжував роботу як в постійній комісії з питань освіти, культури, туризму, молоді та спорту, впровадження цифрових технологій так і на пленарних засіданнях  районної ради. За звітний період підтримував рішення, що стосуються підвищення обороноздатності України, забезпечення життєдіяльності Миргородського району в надзвичайних умовах.

Депутатська діяльність посідає важливе місце у моєму житті, тож і надалі буду продовжувати розвивати свої вміння та розвивати нові компетенції аби ще більш ефективно працювати на благо своїх земляків. Як тренер з футболу та футбольний арбітр Чемпіонату України підтримую питання розвитку освіти та спорту Миргородщини, популяризую спорт та здоровий спосіб життя серед школярів. Брав участь у обласних  змаганнях серед депутатів, де разом із командою здобув перше місце. Обраний до складу команди, яка брала участь у всеукраїнських змаганнях серед депутатів.

Основним напрямком діяльності продовжує бути підтримка населення, яке потребує допомоги у надскладний час: внутрішньо переміщені особи, військововслужбовці. Приймаю участь у громадських ініціативах. 

Разом до ПЕРЕМОГИ! Віримо в ЗСУ! Віримо в ПЕРЕМОГУ!

Депутат Миргородської районної ради         Владислав ДУБОВИЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора