Звіт депутатки районної ради ДУБОВИЦЬКОЇ О.С.

Дата: 26.02.2024 11:09
Кількість переглядів: 83

Фото без описуЗвіт
депутатки Миргородської районної ради восьмого скликання
ДУБОВИЦЬКОЇ Оксани Сергіївни за 2023 рік

2023 рік – другий рік моєї депутатської діяльності в непростих умовах повномасштабної війни.

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Миргородської районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

Є членом  постійної комісії з питань бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва, промисловості та охорони довкілля. В 2023 році обрана секретарем даної комісії. Активно працювала на усіх її засіданнях.

За звітний період брала участь у 5 пленарних засіданнях районної ради. Завжди підтримую рішення, які стосуються підтримки обороноздатності, економічного та соціального розвитку району, врегулювання земельних відносин.

З початком повномасштабного вторгнення росії та введенням військового стану, моя діяльність була направлена у бік гуманітарної та соціальної роботи.  Беру участь у підтримці внутрішньо-переміщених осіб, вразливих категорій населення, підтримці підрозділів ЗСУ.

Тісно співпрацюю з керівництвом Миргородського району, беру участь у всіх заходах, які організовує районна рада.

Однією з найважливіших ділянок роботи для мене, як для депутата, є особистий прийом громадян, зустрічі з виборцями. Продовжую здійснювати депутатську діяльність в інтересах виборців.

Віримо в ПЕРЕМОГУ! Разом ми – сила!

 

Депутатка Миргородської районної ради                     Оксана ДУБОВИЦЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора