Звіт депутата районної ради ФЕДІЯ І.А.

Дата: 20.02.2024 16:43
Кількість переглядів: 94

Фото без опису Звіт
депутата Миргородської районної ради 8 скликання
Федія Ігоря Анатолійовича за 2023 рік

На виконання ст. 16 Закону України  ,,Про статус депутатів місцевих рад” інформую про виконання депутатських повноважень за звітний період. Обраний депутатом Миргородської районної ради восьмого скликання від політичної партії ВО «Батьківщина», є членом фракції ВО «Батьківщина» в районній раді.

Свою діяльність здійснюю відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування», «Про статус депутатів місцевих рад»,  у відповідності до Регламенту Миргородської районної ради та іншими нормативно-правовими актами.

Є головою постійної комісії районної ради з питань житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування, комунальних ресурсів, розвитку сільських територій, земельних ресурсів.

Всього за звітний період відбулося 4 засідання комісії, на яких було розглянуто 9 питань.  Беру активну участь в обговоренні усіх питань, які виносяться на засідання комісії, вношу пропозиції та зауваження.

Плідно працював на 2 пленарних засіданнях із 5. Брав активну участь у обговоренні питань. Завжди опрацьовую усі проєкти рішень, які виносяться на розгляд сесії. Пріоритетними продовжують залишатись питання підтримки рішень, які сприяють підвищенню обороноздатності України, Збройних Сил України, соціальній підтримці військовослужбовців та членів їх сімей, забезпечення життєдіяльності Миргородського району в надзвичайних умовах.

Важливою складовою у здійсненні депутатської діяльності вважаю роботу з виборцями, людьми всіх категорій незалежно від віку і зайнятості на тій чи іншій роботі, належності до тої чи іншої партії, або об’єднання, забезпечення своєчасного, обґрунтованого вирішення звернень та скарг громадян, внесення своїх пропозицій до відповідних органів влади щодо їх усунення.

Відповідно до рішення Миргородської районної ради від 23 квітня 2021 року № 19 «Про закріплення депутатів районної ради за територіальними громадами Миргородського району» за мною закріплена Миргородська міська територіальна  громада. Продовжував здійснити особистий прийом відповідно до затвердженого рішенням сесії графіку.

Пріоритетами в депутатській діяльності залишились соціальна підтримка внутрішньо-переміщених осіб, вразливих категорій громадян, допомога підрозділам Збройних Сил України.

Завжди відкритий до співпраці та конструктивного діалогу.

        

З повагою

депутат районної ради 8 скликання                                 Ігор ФЕДІЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора