Звіт депутата районної ради ГАВЛОВСЬКОГО Л.О.

Дата: 20.02.2024 16:33
Кількість переглядів: 97

Фото без описуЗвіт
депутата Миргородської районної ради 8 скликання
Гавловського Леоніда Олександровича
 за 2023 рік

На виконання ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»  інформую про свою роботу, як депутата Миргородської районної ради у 2023 році.

У жовтні 2020 року обраний депутатом від політичної партії «Довіра». Є членом її фракції.

Рішенням Миргородської районної ради від 23.04.2021 р. №9 за мною закріплена Великобагачанська територіальна громада, інтереси жителів якої я відстоюю, виконуючи  їх доручення в межах повноважень та беру активну участь у здійсненні місцевого самоврядування. Особистий прийом здійснював  в останній четвер місяця  о 13.00 год. за адресою: селище            В. Багачка, вул.Каштанова 21. Питання, з якими звертаються жителі – це питання отримання медичних послуг, безкоштовних ліків та ін.

Свої повноваження здійснюю відповідно до Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про статус депутатів місцевих рад»,  у відповідності до Регламенту Миргородської районної ради та іншими нормативно-правовими актами.

У 2023 році відбулось п’ять пленарних засідань Миргородської районної ради, на яких було розглянуто 75 питань. Активно працював на трьох засіданнях. Завжди підтримую важливі для району рішення: затвердження бюджету, підтримка ТРО, програми соціального спрямування.

Є членом постійної комісії Миргородської районної ради з питань соціальної політики, охорони здоров'я, материнства та дитинства.

Як і минулого року, разом з колективом КНП «Великобагачанська ЦРЛ» продовжуємо активно працювати над залученням гуманітарної допомоги для покращення роботи лікарні та надання якісних медичних послуг жителям району.

З цією метою налагоджена тісна співпраця з представниками підприємств, установ, організацій громади, які допомагають покращити  життєдіяльність лікувального закладу. Отримано значну кількість продуктів харчування за сприяння Полтавської обласної організації Червоного Хреста, Міжнародного благодійного фонду України, Благодійного фонду «Довіра та допомога», ТОВ «Цукорагропром», ТОВ «Білагро», ТОВ «Великобагачанський комбікормовий завод», ФОП Ігнатенко Н.І., ФОП Бажан А.В. та ін. Також залучено допомогу у вигляді дизельного генератора, прально-сушильної машини, кондиціонеру, прального порошку, виробів медичного призначення та багато іншого необхідного для покращення матеріально-технічної бази підприємства.

Організовано проведення капітального та поточного ремонту будівлі лікарні (ремонт покрівлі, замінна віконних блоків, заміна водогінної та каналізаційної мереж у підвальному приміщенні поліклінічного відділення, поточний ремонт підвального приміщення стаціонарного корпусу тимчасове укриття) та ін.

Свою депутатську діяльність спрямовую на вдосконалення галузі охорони здоров’я та соціально-гуманітарної сфери загалом. Активно співпрацюю з керівництвом району, підтримуючи їх ініціативи. Приймав участь у всіх сесіях Великобагачанської селищної ради.

Завжди відкритий до діалогу і готовий в межах своїх депутатських повноважень допомогти усім, хто того потребує, працювати на благо громади, району та України в цілому наближаючи крок за кроком довгоочікувану ПЕРЕМОГУ.

 

З повагою депутат районної ради                     Леонід ГАВЛОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора