Звіт депутатки районної ради ЄЩЕНКО О.В. за 2023 рік

Дата: 20.02.2024 14:20
Кількість переглядів: 98

Фото без описуЗвіт
депутатки Миргородської районної ради 8 скликання
Єщенко Ольги Василівни за 2023 рік

До складу Миргородської районної ради VIII скликання, я була обрана депутатом від політичної партії «Довіра».

 2023 рік - другий рік моєї депутатської діяльності в умовах повномасштабної війни.

Завдяки нашим захисникам минулого року депутатський корпус Миргородської районної ради мав змогу активно працювати, виконувати доручення виборців, вирішувати важливі для функціонування нашої громади питання та робити все можливе для підтримки ЗСУ.

Відповідно до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Миргородської  районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

Я заступник голови постійної комісії районної ради з питань освіти, науки і культури.

Одним із основних обов’язків своєї діяльності, як депутата, є участь у пленарних засіданнях районної ради. Так, під час виконання депутатських обов’язків мною взято участь у всіх пленарних засіданнях та підтримано всі рішення, обговорені на засіданнях постійних комісій.

Протягом року постійно працювала громадська приймальня, робота якої допомагає мені бути ближчою до проблем жителів виборчого округу.

Моя громадська приймальня знаходиться за адресою: село Савинці, вулиця Миру, будинок номер 86.

Окрім того, прийом виборців відбувається на території мого округу, за місцем проживання виборців, надаються консультації по телефону.

Під час проведених прийомів та отриманих звернень, громадяни у 2023 році звертались з проханням: щодо освітлення вулиць, вивозу сміття, благоустрою стадіону, допомоги людям похилого віку, отримання грошової та гуманітарної допомоги, щодо порушення прав громадян, тощо. Зокрема надійшло звернення  від жителів села Зелений Кут, щодо підвозу дітей до гімназії . Питання було вирішене позитивно.  Було звернення батьків стосовно харчування дітей пільгових категорій. І дане питання  було вирішено також позитивно.

Приймала участь у розв’язанні  низки нагальних питань щодо оновлення матеріально-технічного оснащення в загальноосвітніх закладах, покращення соціальної інфраструктури, примноження творчого потенціалу та культурного простору району.

Впродовж року продовжувала активно співпрацювати з волонтерами громади. Сама  займалася волонтерською діяльністю і організовувала працівників, батьків та учнів гімназії на волонтерську діяльність.  Було проведено три благодійні ярмарки: до Дня захисту дітей, до Дня Незалежності та Державного Прапора, до Дня Збройних Сил України, де зібрано 40 тисяч гривень. Кошти були спрямовані на придбання газових балонів та одягу, продуктів харчування для 116  окремої бригади Сил ТрО ЗСУ. Брала активну участь в благодійних концертах «З Перемогою в серці».  

Скажу відверто – працювати під час війни нелегко, однак найважче зараз нашим хлопцям, які мужньо захищають країну від ворога. Тому наш обов’язок,  незважаючи ні на що, працювати, підтримувати їх та допомагати!

Вірю, що 2024 рік стане Переможним, однак попереду у нас ще багато роботи та нелегкого шляху! Дякую вам за довіру та можливість працювати на благо нашої громади.

З повагою

депутат Миргородської районної ради                                 Ольга Єщенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора