Звіт депутатки районної ради МОРГУН О.П. за 2023 рік

Дата: 20.02.2024 12:00
Кількість переглядів: 137

Фото без описуЗвіт
депутатки Миргородської районної ради 8 скликання
Моргун Ольги Петрівни за 2023 рік

Обрана депутатом Миргородської районної ради від політичної партії «Довіра».

Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувалася Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом районної ради.

У районній раді очолюю постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, молоді та спорту, впровадження цифрових технологій.

За звітний період приймала участь у 100% засідань профільної комісії та відвідала всі сесії Миргородської районної ради. Брала участь в обговоренні нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховувала думку виборців і користь від цих рішень для розвитку району, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень.

Постійно підтримую зв’язки з виборцями. У 2023 році до мене зверталися з усними зверненнями з різних питань, зокрема, інтернетного зв’язку, освітлення в селі Зуївці,автобусного сполучення,земельних питань,призначення субсидій. У своїй роботі керуюся принципами людяності і взаємоповаги.

Вважаю,що вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва  істина, а життєвий принцип: «Допоможи тим, хто найбільше потребує допомоги» має бути пріоритетним у діяльності депутатів будь-якого рівня. Це  перш за все, стосується людей похилого віку, хворих та інвалідів, які найбільше потерпають від проблем сьогодення. Їм має бути адресована наша особлива увага і підтримка.

Впродовж звітного періоду підтримувала постійний зв'язок із виборцями округу для вивчення громадської думки та потреб населення.

Цей рік, як і попередній, був для всіх також складним, війна порушила всі плани й задуми,але життя продовжується і я, як і всі патріоти – українці сприяла як могла і допомагала нашим Українським Захисникам. Збирали на передову бійцям ЗСУ продукти харчування, збирали продукти харчування для Полтавського військового госпіталю, підтримували коштами Миргородську 116 бригаду146 батальйон(закупили чоботи,теплі рукавиці,газові балончики).

Активно долучалася протягом звітного періоду до акцій,які організовувала Миргородська районна рада та військова адміністрація.

До Великодніх свят передали продуктові набори для сімей внутрішньо переміщених, які опинилися в складних життєвих обставинах. До нового навчального  року дітям внутрішньо переміщених осіб передали канцелярське приладдя,надане американськими партнерами з міста Рендольф.

Намагаюсь по можливості зустрічатись із жителями громади та,в рамках своїх повноважень, допомагати у вирішенні побутових та соціальних проблем громади в цілому і кожного виборця зокрема.

Керуючись тим,що найбільшою цінністю нашої держави є її люди,своїм завданням,як депутата, вважаю всебічно сприяти  вирішенню їхніх щоденних життєвих проблем.

Разом з іншими депутатами районної ради підтримала звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та  Верховної Ради.

У підсумку хочу наголосити, що наступного року маю намір продовжувати вирішення нагальних проблем  у моєму виборчому окрузі і прикладу всі зусилля, щоб жити в нашому районі  ставало легше та комфортніше.

 

20.02.2024                                          Ольга Моргун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора