Звіт депутата районної ради ШРАМКА С.Ю.

Дата: 11.02.2024 20:00
Кількість переглядів: 169

Звіт
депутата Миргородської районної ради 8 скликання
ШРАМКА Сергія Юрійовича за 2023 рік

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.  
Обраний депутатом Миргородської районної ради 8 скликання від Політичної партії «Довіра». Входжу до депутатської фракції у районній раді «Довіра». 

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Миргородської  районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради. 

Є членом постійної комісії з питань бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва, промисловості та охорони довкілля. Протягом звітного періоду брав участь у підготовці та роботі пленарних засідань районної ради, засіданнях Президії та постійних депутатських комісій. Працював на трьох з п’яти пленарних засіданнях районної ради та засіданнях постійної  комісії.

Підтримував рішення, які обговорювались та виносились на розгляд сесії щодо підтримки Територіальної оборони Миргородського району, програми забезпечення виконання Миргородською районною державною адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень на 2024 рік, розвитку місцевого самоврядування Миргородського району на 2022-2024 роки; питання затвердження районного бюджету та ін.


Продовжував здійснювати прийом виборців щовівторка о 10.00 за адресою м. Лохвиця , вул. Перемоги 1. 
Значну увагу приділяв допомозі нашим захисникам, а саме  долучався до забезпечення їх амуніцією, засобами зв’язку та транспортом. 

Активно долучався до заходів, які організовувала Миргородська районна рада. Так разом із іншими депутатами вручав продуктові набори для внутрішньо-переміщених осіб до Великодніх свят. У рамках акції родини з числа внутрішньо переміщених осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори від жителів міста Рендольф, що в Америці.

Буду і надалі намагатися виконувати свої депутатську діяльність у межах своїх повноважень.

Разом до ПЕРЕМОГИ!


Депутат Миргородської районної ради                                 Сергій ШРАМКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора