БОНЧЕВ Дмитро Сергійович

Дата: 21.12.2023 13:17
Кількість переглядів: 81

Фото без описуБОНЧЕВ Дмитро Сергійович
Миргородська міська територіальна громада

(12.04.1990-21.12.2023)

 

Дмитро Бончев народився 12 квітня 1990 року в с.Мирне Гуляйпільського району Запорізької області. Закінчив місцеву середню школу, Бердянський машинобудівний коледж та Національний-технічний університет «Харківський політехнічний інститут». У 2015 році Дмитро Сергійович здобув ступінь магістра та кваліфікацію «професіонал з інженерної механіки». Працював у компанії  «Ельдорадо», був заступником директора в Миргородському відділенні.

19 серпня 2022 року Дмитро Бончев став військовослужбовцем 79-ої окремої десантно-штурмової Таврійської бригади. Як у мирному житті, так і на страшній війні Дмитро Бончев був відповідальним, зібраним і наполегливим. За бойові заслуги командир мінометного взводу отримав чергове звання старшого лейтенанта, нагороджений медалями  "За оборону рідної держави" та "За ВІДВАГУ".

У жорстокому бої 8 грудня 2023 року на території Донецької області старший лейтенант, командир мінометного взводу Дмитро Сергійович отримав важкі поранення. За його життя боролись медики лікарні в Дніпрі, а згодом – у Вінниці. На жаль, 21 грудня 2023 року серце Дмитра Сергійовича зупинилося.

 

Джерело: офіційний сайт Миргородської міської ради

https://myrgorod.pl.ua/news/u-myrgorodskij-gromadi-poproschalysja-iz-gerojem-dmytrom-bonchevym


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора