Надійшла чергова допомога із-за океану

Дата: 02.02.2024 17:00
Кількість переглядів: 287

На території Миргородського району проживає близько 20 тис. внутрішньо переміщених осіб, у тому числі сім’ї вразливих категорій. За даними управління соціального захисту населення 68 сімей мають дітей з особливими потребами.

Фото без опису

Миргородська районна рада, підтримуючи партнерські стосунки з благодійною організацією Rotary Club (місто Рендольф, США), забезпечила організацію вручення продуктових наборів таким сім’ям.

Фото без опису

Через представника Rotary Club - волонтера Олександра Рєпіна - благодійниками було закуплено 68 продуктових наборів, що містять найнеобхідніші продукти, вартістю в тисячу гривень кожен.

Фото без опису

У п’ятницю, 2 лютого, голова Миргородської районної ради спільно з депутатами районної ради, закріпленими за Миргородською громадою - Михайлом КОРКІШКОМ, Оленою ТРАПІКАС, Олександром МЕЛЬНИКОМ, Тамілою ЩЕРБАК та Ларисою ГУРЖІЙ вручили продуктові набори сім’ям, запрошеним на зустріч.

Фото без опису

 

Фото без опису

Звертаючись до присутніх Наталія ГИРКА зазначила, що підтримка постраждалих від війни - пріоритетне завдання органів влади, тим паче, коли це стосується вразливих категорій населення. Вона запевнила, що і надалі вживатимуться заходи для допомоги.

Фото без опису

Такі ж набори будуть передані через депутатів районної ради сім’ям, що проживають на територіях інших територіальних громад  Миргородського району.

Фото без опису

Вкотре висловлюємо вдячність Rotary Club (м.Рендольф, США) за чергову допомогу сім’ям, постраждалим від війни та які потребують особливої підтримки.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора