Звіт депутата районної ради ФОШИНА О.Л.

Дата: 01.02.2024 10:17
Кількість переглядів: 257

Звіт депутата  Миргородської районної ради 8 скликання ФОШИНА Олександра Леонідовича за 2023 рік

Згідно з вимогами ст. 16 закону України Про статус депутатів місцевих рад» оприлюднюю звіт про виконання депутатських повноважень та роботу за 2023 рік.

Рішенням районної ради про закріплення депутатів за територіальними громадами закріплений за ТВК №4 та Миргородською територіальною громадою. У районній раді очолюю постійну комісію з питань соціальної політики, охорони здоров’я, материнства та дитинства, є членом Президії районної ради. Підтримую зв’язки з виборцями, а також з колективами підприємств, установ, організацій, органами державної влади та місцевого самоврядування, органами самоорганізації населення та органами об’єднань громадян під час виконання професійних обов’язків, а також під час депутатських прийомів та при розгляді звернень громадян.

Прийом громадян проводжу за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя 149-а кожного останнього в місяці четверга з 9.00 до 11.00 год.

Представляючи інтереси жителів Миргородської ТГ першочергово спрямовую свою депутатську діяльність на захист прав виборців у соціальній сфері, зокрема на гарантії медичного забезпечення, підвищення якості медичних послуг, а також на покращення роботи медичних закладів первинного та вторинного рівня. З початку повномасштабної війни робота комісії спрямована на забезпечення соціального захисту внутрішньо-переміщених осіб та на соціальний захист захисників і захисниць, а також членів їх родин. Комісією розглянуто та підтримано програму реабілітації ветеранів, членів їх сімей, яка розроблена управлінням соціального захисту населення Миргородської РВА.

За звітний період взяв участь у 5 із 5 пленарних засідань сесій районної ради, на яких було прийнято 75 рішень та у 5 розширених засіданнях Президії. Провів 6 засідань постійної комісії, у т.ч. одне – у міжсесійний період. У 2023 році надходили звернення громадян з питань пільгового забезпечення ліками, надання допомоги на лікування,  забезпечення хворих гігієнічними засобами. Також було розглянуто звернення стосовно роботи персоналу установи первинної медичної допомоги.

Продовжую здійснювати депутатські повноваження на засадах відкритості, співпраці та діалогу з виборцями. При цьому пріоритетом залишається забезпечення прав та інтересів жителів Миргородської територіальної громади

Депутат районної ради                          Олександр ФОШИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора