На сесії Великосорочинської сільської ради розглянуто звіт голови громади

Дата: 26.01.2024 17:00
Кількість переглядів: 450

Фото без опису 
24 січня у Великосорочинській громаді відбулася сесія сільської ради, на яку були запрошені голова районної ради Наталія ГИРКА та начальник районної військової адміністрації Віталій ДЯКІВНИЧ. Головним питанням сесії був звіт сільського голови Олександра ТИЩИЦЬКОГО про свою роботу за 2023 рік.

У своєму виступі він детально охарактеризував основні напрямки роботи протягом звітного періоду, зазначивши, що пріоритетним були і залишаються питання підтримки збройних сил, зміцнення територіальної оборони, соціальний захист ветеранів. 

Поряд з цим важливо було забезпечити функціонування закладів освіти, культури і спорту. 
Незважаючи на труднощі воєнного стану проводилося надання адміністративних та соціальних послуг жителям громади, комунальних послуг, вдосконалювалася система цієї роботи. Зокрема, створено центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), а також центр первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД). Продовжується робота по ремонту доріг, облаштуванню сховищ. Надходження до бюджету громади є запорукою виконання планових завдань і забезпечення життєдіяльності громади. У звітному періоді за рахунок місцевих податків і зборів було покрито усі потреби, а також надано допомогу ЗСУ на суму 2 млн.грн.

Фото без опису

Голова районної ради Наталія ГИРКА взяла участь у обговоренні звіту. Вона відмітила конструктивну роботу депутатського корпусу сільської ради та командну роботу виконавчого апарату, очолюваного сільським головою. Звіт об'ємний, адже зроблено багато. Те, що зусилля спрямовані на внесок у зміцнення обороноздатності країни свідчить про відповідальність і перед своїми виборцями і перед країною.

Вона подякувала голові громади Олександру Тищицькому та усьому депутатському корпусу за злагоджену роботу та розуміння реалій, у яких опинилась наша країна, за підтримку важливих для життєдіяльності мешканців громади рішень.

Фото без опису

Також виступили начальник військової адміністрації Віталій ДЯКІВНИЧ, депутат обласної ради Володимир ЦИБЕНКО та інші.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора