Звіт депутата районної ради КИРЧЕНКОВА В.П.

Дата: 29.12.2023 15:15
Кількість переглядів: 567

Звіт
депутата  Миргородської районної ради 8 скликання
КИРЧЕНКОВА Володимира Петровича за 2023 рік

Обраний на місцевих виборах 2020 року від Полтавської обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ».

Місце роботи: директор комунальногош підприємства «Сервіс» Петрівсько-Роменської сільської ради». Адреса громадської приймальні: місто Гадяч Полтавської області, вулиця Олеся Гончара, буд. 28; село Петрівка-Роменська, вулиця Соборна,35. Приймальні дні: вівторок і п'ятниця. Контактний телефон: +380506474130. Посада у районній раді: Член постійної комісії з питань  житлово-комунального господарства, просторового планування, містобудування, комунальних ресурсів, розвитку сільських територій, земельних ресурсів.

Зустрічі із громадянами

За звітний період мною прийнято 128  громадян, проведено 5 зустрічей з мешканцями виборчого округу. Отримано   1   заяв та скарг, з них колективних    0   . Вирішено заяв та скарг особисто депутатом  1. Звернення від громадян, які отримував у звітному періоді, вирішував оперативно, відповідно до можливостей. Завдяки співпраці з керівництвом громад та депутатами місцевих рад, проблеми виборців вирішувались в робочому порядку.

Діяльність у раді

Протягом звітного періоду повноцінно брав участь в усіх засіданнях постійної комісії з питань бюджету, президії ради. Відвідано  5 сесій ради з 5 , що складає 100 %. Прийнято 75  рішень ради. Здійснено виступів на сесії (з трибуни, з місця) 5  . Обраний до складу постійної комісії з питань ЖКГ – член комісії. Відвідано 5  засідань постійної комісії із загальної кількості  5, що складає 100%. Розглянуто 36 питань.

Діяльність в окрузі

Пріоритетним питанням 2023 року було підвищення обороноздатності регіону, підтримка військовослужбовців, бійців добровольчих формувань, територіальної оборони. За звітній період для допомоги ЗСУ, ТрО, ДФТГ, переселенцям, перераховував кошти, постійно надаю допомогу, допомагаю волонтерам у зборі продуктів і коштів, наданні психологічної підтримки. Незважаючи на важкі, буремні часи, пов’язані з повномасштабним вторгненням російської федерації в Україну, продовжуємо свою діяльність у звичному режимі. Від початку війни росії з Україною ми стали всі згуртовані, сильні, готові допомагати тим, хто цього потребує. Завдяки підтримки депутата Полтавської обласної ради Олексія Матюшенка допомагав у забезпеченні продуктовими наборами та засобами гігієни внутрішньо переміщеним особам територіальних громад. Під час воєнних дій багато родин втратили житло та майже все майно. Будь яку найменшу можливість для забезпечення таких родин усім необхідним віднаходить керівництво Миргородського району та керівництво територіальних громад. Таким чином було роздано вже чимало гуманітарного вантажу.

Протягом звітного періоду долучався до акцій, які організовувала Миргородська районна рада та військова адміністрація. До Великодніх свят передали продуктові набори для сімей із числа внутрішньо-переміщених осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах. У рамках акції родини з числа внутрішньо переміщених осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори від жителів міста Рендольф, що в Америці. Вони об’єдналися у групу «Project DOVE», щоб допомагати постраждалим від бойових дій українців. Детальніше ТУТ

Уже другий проєкт у співпраці з Фондом Віктора Пінчука та GEO ALLIANCE GROUP по підтримці внутрішньо переміщених осіб, що проживають на Миргородщині, стартував цими днями -  це покращення умов проживання шляхом заміни сантехніки та комплектуючих. Cаме ці речі й доставили разом із представником Фонду Віктора Пінчука Сергієм Прощенком. Детальніше ТУТ

І напередодні дня Святого Миколая вручили пакунки діткам, що навчаються з Розбишівському навчально-реабілітаційному центрі з поглибленим професійно-трудовим навчанням полтавської обласної ради.

Активна робота щодо максимальної підтримки та допомоги як нашим військовим так і постраждалим через війну триває й надалі.  Дякую Захисникам за можливість працювати та колегам за підтримку і співпрацю.

Все буде Україна, адже ми обов’язково переможемо ворога і Україна відродиться!

Слава Героям! Слава Україні!

Депутат районної ради                   Володимир КИРЧЕНКОВ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора