Звіт депутатки районної ради ЗЛИВКО Л.О.

Дата: 29.12.2023 12:00
Кількість переглядів: 601

Звіт
депутатки Миргородської районної ради восьмого скликання
ЗЛИВКО Лесі Олександрівни за 2023 рік

Набула повноважень депутата Миргородської районної ради 8 скликання 19.11.2020 р. від політичної партії „ЗА МАЙБУТНЄ”.

У відповідності до ст. 16 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад” інформую про свою депутатську діяльність за звітний період. Підсумовуючи свою роботу за 2023 рік зазначаю, що у своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про статус депутатів місцевих рад”, регламентом Миргородської районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

Це був важкий рік. Але він зробив нас сильнішими. Як показав час, війні не вдалося стати перешкодою для розвитку країни, отже, і ми, для перемоги над ворогом, не маємо права послабляти свої зусилля на жодному із напрямків своєї діяльності.

За звітний рік відвідала майже всі сесії та профільні комісії районної ради, взяла участь у обговоренні та прийнятті рішень, винесених на розгляд пленарних засідань. Обов’язок депутата районної ради вимагав відкласти всі особисті справи і вирішувати нагальні питання  місцевого населення.

Продовжуємо роботу за такими напрямками:

  • організація та надання гуманітарної допомоги;
  • турбота про діток, які опинилися в складних життєвих обставинах ;
  • підтримка жінок військовослужбовців.

Взяла участь у заходах до професійного свята педагогів та вручила почесні грамоти Миргородської районної ради та районної держадміністрації кращим освітянам Гадяцької громади.

Сьогодні питання захисту безпеки і розвитку дітей є одним головних завдань, породжених викликами воєнного стану. Зробимо все, щоб кожна дитина почувалася захищеною, мала мирне та щасливе дитинство, на яке заслуговує. Організовуємо та проводимо різноманітні свята для дітей Гадяцької громади.

Взяла участь у створенні жіночого центру працевлаштування у місті Гадяч, являюся координатором його діяльності у Гадяцькій громаді. Метою даного проєкту є надання допомоги жінкам вразливих категорій у отриманні нових фахових знань і навичок, підвищенні необхідної їх кваліфікації для подальшої зайнятості. Робота над пріоритетними напрямками триває постійно, свої зусилля спрямовую на підтримку тих, кому сьогодні найважче.

Постійно пам’ятаю, що маю можливість здійснювати свої повноваження, працювати і бути корисною своїм виборцям у цей нелегкий час завдячуючи Збройним Силам України. За це їм шана і вдячність.

Переконана, що після ПЕРЕМОГИ ми продовжимо розвивати нашу Миргородщину!

Слава Героям!

Слава Україні!

Депутатка Миргородської районної ради             Леся ЗЛИВКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора