Звіт депутата районної ради ПЕТРЕНКА О.І.

Дата: 26.12.2023 14:53
Кількість переглядів: 502

 Звіт
депутата Миргородської районної ради 8 скликання
ПЕТРЕНКА Олександра Івановича за 2023 рік

У відповідності до ст. 16 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад” інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

Набув повноважень депутата Миргородської районної ради 8 скликання від Політичної партії „Слуга народу”.

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про статус депутатів місцевих рад”, Регламентом Миргородської районної ради та іншими нормативними актами, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

21 липня 2023 року обраний заступником голови постійної комісії з питань бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва, промисловості та охорони довкілля. На засіданні 18 сесії районної ради від 20.09.2023 року мене обрано головою фракції від Політичної партії «Слуга народу».

Окрім цього, проводив активну роботу із мешканцями громади. Здійснюю свою діяльність на території Лохвицької міської територіальної громади, за якою закріплений рішенням шостої сесії Миргородської районної ради №19.

Основною роботою депутата в районній раді є участь у пленарних засіданнях та в роботі постійних комісій. Активно брав участь у підготовці та роботі пленарних засідань районної ради, засіданнях Президії та постійних депутатських комісій. За звітний період працював на 4 пленарних засіданнях районної ради та 4 засіданнях постійної комісії. На пленарних засіданнях сесії завжди підтримував важливі для району та його мешканців рішення. Так за звітний період підтримав рішення, що стосувалися зміцнення територіальної оборони та обороноздатності нашого краю, економічного та соціального розвитку району, врегулювання земельних відносин у територіальних громадах, профільних програм розвитку місцевого самоврядування, надання медичних та адміністративних послуг жителям Миргородщини.

Також протягом звітного періоду долучався до акцій, які організовувала Миргородська районна рада та військова адміністрація. До Великодніх свят передали продуктові набори для сімей із числа внутрішньо-переміщених осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах. Для дітей Яхницької спеціальної школи Полтавської обласної ради разом із головою Миргородської районної ради Наталією Гиркою передали канцелярське приладдя до нового навчального року, надане американськими партнерами з міста Рендольф.

У складі делегації від районної ради на чолі з головою ради Наталією Гиркою, неодноразово зустрічались із внутрішньо-переміщеними особами, які проживають в місцях компактного проживання на території Лохвиччини.

За цей рік нам разом із колегами, вдалося закупити та передати нашим захисникам, які знаходяться в Донецькій та Харківській областях - 1 квадрокоптер Mavic та 4 Starlink, а також антену підсилювач сигналу Alientech.

Неодноразово брав участь у робочих зустрічах та форумах із головою Полтавської обласної організації партіі "Слуга Народу" Олексієм Устенком, у ході яких піднімалися питання: -про підготовку до опалювального сезону та модернізацію тарифної політики;

  • щодо отримання грошової допомоги для відновлення житла пошкодженого через бойові дії за програмою є-Відновлення;
  • про безбар'єрність, післявоєнний розвиток України та стратегічний розвиток громад;
  • щодо реалізації медичної реформи на Полтавщині.

У своїй депутатській діяльності працюю над вирішенням питань, що знаходяться у межах компетенції ради.

І в подальшому буду робити все від мене залежне, щоб виправдати довіру своїх виборців та на благо усього Миргородського району.

Олександр ПЕТРЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора