Депутати районної ради вручили різдвяні подарунки дітям

Дата: 23.12.2023 11:55
Кількість переглядів: 546

У пору різдвяних та новорічних свят усі діти з нетерпінням очікують, що ось-ось трапиться диво і здійсняться їхні найзаповітніші мрії. І, не зважаючи на триваючу вже другий рік поспіль війну, чекають свят і бажаних подарунків. 

Цьогоріч Миргородська районна рада, спільно з депутатським корпусом, традиційно долучися до святкових заходів у спеціалізованих навчальних закладах району, де виховуються дітки з особливими освітніми потребами: дітки з порушеннями інтелектуального розвитку, діти-сироти, а також, позбавлені батьківського піклування, та діти, що опинилися в скрутних життєвих обставинах, діти із числа внутрішньо-переміщених осіб. Адже саме вони особливо потребують любові, турботи та уваги.

Голова районної ради Наталія Гирка разом із депутатами відвідали спеціалізовані навчальні заклади Полтавської обласної ради, розміщені на території Миргородського району: Яхницьку спеціальну школу, Розбишівський навчально-реабілітаційний центр, Миргородську спеціальну школу та Великосорочинський ліцей. Вони вручили вихованцям цих закладів новорічні подарунки, придбані волонтером Олександром Рєпіним за фінансової підтримки партнерів зі США - Noontime Rotary Club, the Sunrise Rotary Club, а також мешканців міста Рендолфа та інших віддалених американських міст. 

На заходах панувала новорічна казкова атмосфера, присутні отримали приємні враження і святковий настрій. Вітаючи дітей Наталія Гирка побажала їм безтурботного та щасливого дитинства, міцного здоров’я, щасливої долі під мирним українським небом та разом із депутатами вручила вихованцям закладів подаруночки. Усього подарунки отримали 347 дітей-вихованців цих навчальних закладів.

“Нехай Різдвяна зоря об’єднає усіх нас  — і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки. Вірю, що у новому році збудуться всі добрі починання заради майбуття нашої України!” - говорить Наталія Гирка.

Отримані подарунки викликали у дітей радісні емоції та святковий настрій прийдешнього Різдва - добра справа вдалася.

 

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора