Звіт депутатки районної ради КУЛИК О.І.

Дата: 19.12.2023 11:47
Кількість переглядів: 516

ЗВІТ
депутатки Миргородської районної ради восьмого скликання
КУЛИК Оксани Іванівни за 2023 рік

обраної на місцевих виборах 2020 року від_Полтавської  обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “СЛУГА НАРОДУ”,
про депутатську діяльність за 2023 рік

Місце роботи, посада: начальник фінансового відділу Петрівсько-Роменської сільської ради Полтавської області.

Посада у депутатському корпусі районної ради:голова бюджетної комісії, член Президії. 
Адреса громадської приймальні: місто Гадяч Полтавської області вулиця Шевченка, 5. 
Приймальні дні: Середа і п'ятниця. Контактний телефон: 380955872131.

 

  • Зустрічі із громадянами:

За звітний період мною прийнято 126  громадян, проведено 5 зустрічей з мешканцями виборчого округу. Отримано 2 заяви та скарг, з них колективних 0 , з яких особисто мною вирішено позитивно - 2. 
Звернення від громадян, які отримувала у звітному періоді, вирішувала оперативно, відповідно до можливостей. Завдяки співпраці з керівництвом громад та депутатами місцевих рад, проблеми виборців вирішувались в робочому порядку. 

  • Діяльність у раді:

Обрана головою постійної комісії з питань бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва, промисловості та охорони довкілля. Входжу до складу Президії ради. 
Протягом звітного періоду повноцінно брала участь в усіх засіданнях постійної комісії з питань бюджету та Президії ради. 

За звітний період мною відвідано 5 сесій ради із 5-ти проведених , що становить 100 %, на яких прийнято 75  рішень районної ради. На пленарних засіданнях взяла участь у обговоренні питань, зокрема  по двох питаннях виступила з трибуни, а по всіх бюджетних – з місця. 

  • Діяльність у окрузі.

Приорітетним питанням 2023 року було підвищення обороноздатності регіону, підтримка військовослужбовців, бійців добровольчих формувань, територіальної оборони. За звітній період для допомоги ЗСУ, ТрО, ДФТГ, переселенцям, перераховувала кошти, постійно роздаємо допомогу, допомагаю волонтерам у зборі продуктів і коштів, наданні психологічної підтримки.
Незважаючи на важкі, буремні часи, пов’язані з повномасштабним вторгненням російської федерації в Україну,  продовжуємо свою діяльність у звичному режимі. 
Від початку війни росії з Україною ми стали всі згуртовані, сильні, готові допомагати тим, хто цього потребує. 
Завдяки підтримки депутата Полтавської обласної ради Олексія Матюшенка допомагала у забезпеченні  продуктовими наборами та засобами гігієни внутрішньо переміщеним особам територіальних громад. 

Під час воєнних дій багато родин втратили житло та майже все майно. Будь яку найменшу можливість для  забезпечення таких родин усім необхідним віднаходить керівництво Миргородського району та керівництво  територіальних громад. Таким чином було роздано вже чимало гуманітарного вантажу. 

Протягом звітного періоду долучалася до акцій, які організовувала Миргородська районна рада та військова  адміністрація. До Великодніх свят передали продуктові набори для сімей із числа внутрішньо-переміщених осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах.

У рамках акції родини з числа внутрішньо переміщених осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах,  отримали продуктові набори від жителів міста Рендольф, що в Америці. Вони об’єдналися у групу «Project  DOVE», щоб допомагати постраждалим від бойових дій українців.
https://www.facebook.com/100013261216535/posts/pfbid0DuuCSw2kv7NJCmb6vQjAmvtEPjEcm58LckPmRgS4MXoa13wPwg5JiYGN2i4Ez3u2l/

Уже другий проєкт у співпраці з Фондом Віктора Пінчука та GEO ALLIANCE GROUP по підтримці внутрішньо переміщених осіб, що проживають на Миргородщині, стартував цими днями -  це покращення умов проживання  шляхом заміни сантехніки та комплектуючих. Cаме ці речі й доставили разом із представником Фонду Віктора Пінчука Сергієм  Прощенком.
https://www.facebook.com/100013261216535/posts/pfbid02KsLCDyzqks5AdUvhSGi2rNVBFp5QVGtKkxWpGEEZr2RzLomLRk2iJdGTqfyvSFvGl/
 

Активна робота щодо максимальної підтримки та допомоги як нашим військовим так і постраждалим через війну триває й надалі. 
Дякую Захисникам за можливість працювати та колегам за підтримку і співпрацю.
Все буде Україна, адже ми обов’язково переможемо ворога і Україна відродиться!
Слава Героям! Слава Україні!

Депутат районної ради                                   Кулик Оксана Іванівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора