На Миргородщині вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2023 14:43
Кількість переглядів: 537

Сьогодні у Миргороді у сквері Чорнобильської Слави відбулося урочисте покладанням квітів до пам'ятного знаку героям-ліквідаторам аварії на ЧАЕС за участю керівників районної та місцевої влади, ліквідаторів ЧАЕС, представників ДСНС, правоохоронних органів та громадськості.   

Фото без опису

Урочиста церемонія розпочалася хвилиною мовчання, якою учасники заходу вшанували пам'ять героїв- ліквідаторів, що ціною свого життя і здоров'я зупинили ядерну катастрофу земного масштабу.

Фото без опису

Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох наших земляків. Ризикуючи життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації.

У покладанні взяли участь голова районної ради Наталія ГИРКА, заступниця начальника районної військової адміністрації Людмила ГОРОБЕЦЬ та заступниця міського голови Наталія МОЛОЧКО.

Фото без опису

 

Фото без опису

Із глибокою пошаною схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв, що пожертвували собою заради нас і наших нащадків.  Доземний уклін ліквідаторам, які живуть поряд з нами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора