У духовному єднанні - за мир і єдність в Україні

Дата: 13.12.2023 11:00
Кількість переглядів: 810

12 грудня вперше на Миргородщині відбувся Молитовний сніданок за участю представників влади, політики, релігії, бізнесу та громадянського супільства. Духовна подія проходила у приміщенні Миргородського міського будинку культури. 

Проведення молитовних сніданків - це достойна форма об´єднання у спільній молитві за щасливе майбутнє України. Метою заходу є консолідація усіх присутніх у прагненні за мир і єдність в Україні, за Перемогу.

Хвилиною мовчання учасники вшанували пам’ять Героїв, які загинули за Україну. Представники духовенства разом із усіма присутніми підносили молитви до Всевишнього за перемогу і мир в Україні. 

 

Учасників молитовного сніданку привітав заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Антон Чубенко та зауважив, що формат молитовних сніданків на регіональному рівні є об'єднавчою духовною платформою для українського суспільства.

«Важливо, щоб у часи випробувань для нашої держави ми разом єдналися і спільними добрими справами, і корисними ініціативами, і духовними витоками», – зауважив Антон Чубенко.

Начальник Миргородської РВА Віталій Дяківнич у своєму виступі сказав: «Нині разом ми віддаємо шану, повагу та молимось за упокій душ Героїв, які загинули за волю та свободу України. Молимось за тих Героїв, які зі зброєю в руках захищають нашу державність. Нехай Господь дасть їм сили, витримки, мужності, щоб вони якомога швидше повернулись додому, до своїх сімей. Я вірю, що Бог почує наші сьогоднішні молитви та пошле довгоочікувану Перемогу над ворогом»

Голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА, яка також взяла участь у Молитовному сніданку, у своїй промові висловила переконання, що віра, духовне єднання є запорукою щасливого майбутнього УКРАЇНИ.  «Впевнена, що у єдності, милосерді, прощенні, любові один до одного і до рідної землі – шлях до спасіння» - зазначила вона.

Молитовний сніданок набуває особливого значення сьогодні, під час війни. Віримо, що він стане традицією, адже цього потребує суспільство. 

Детальніше - у сюжеті міської телестудії "Миргород" за посиланням ТУТ

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора