Очільники Миргородщини привітали працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом

Дата: 08.12.2023 11:43
Кількість переглядів: 613

7 грудня в Миргороді - адміністративному центрі Миргородського району, відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування за участю голови районної ради Наталії ГИРКИ, начальника районної військової адміністрації Віталія ДЯКІВНИЧА, а також голови Миргородської територіальної громади – Сергія СОЛОМАХИ.

На початку учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх захисників, що полягли в боях з російськими окупантами. Щирі слова пошани і вдячності присутні в залі адресували землякам, які в лавах ЗСУ захищають Україну.

Фото без опису

Очільники району та громади привітали працівників та ветеранів місцевого самоврядування з їх професійним святом та вручили почесні нагороди, якими були нагороджені найбільш достойні представники самоврядування.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Після урочистої частини відбувся концерт - працівники культури привітали учасників святкового зібрання чудовими виступами у виконанні справжніх майстрів сцени.

У непростий час відзначається професійне свято, разом з цим усі присутні отримали позитивний заряд емоцій, конче необхідний кожному для продовження наполегливої роботи на благо ПЕРЕМОГИ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора