Керівники району привітали волонтерів Миргородщини

Дата: 05.12.2023 15:05
Кількість переглядів: 557

 Неймовірну потужність, активність та впливовість українського волонтерського руху ми відчули в останні роки. 
Із перших днів повномасштабного вторгнення російських загарбників Миргородщина заявила про себе у волонтерській діяльності.  

Немає жодного села, селища чи містечка, де б не збирали продукти харчування чи не готували смачні страви, де б не робили окопні свічки або не плели захисних сіток та де б не робили багато іншого, вкрай необхідного для ПЕРЕМОГИ.

Фото без опису

Тому, сьогодні, в Міжнародний день волонтера, в приміщенні Миргородської районної ради голова районної ради Наталія ГИРКА  разом із начальником районної військової адміністрації Віталієм ДЯКІВНИЧЕМ  нагородили Почесними грамотами районної ради та районної військової адміністрації волонтерів Миргородщини. 

Фото без опису

«Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду. Саме ви сьогодні – надійна опора для наших захисників, лікарів, людей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Вашу роль в Україні зараз, під час війни, важко переоцінити» - зазначила голова Миргородської районної ради.

Фото без опису

На завершення очільники району висловили вдячність усім волонтерам за їх невтомну роботу та побажали міцного здоров’я та найскорішої ПЕРЕМОГИ.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора