Лохвицька громада отримала диплом міжнародного проєкту

Дата: 20.11.2023 07:00
Кількість переглядів: 438

Фото без опису У межах міжнародного проєкту FOREST RECOVERY на Полтавщині відзначають громади, що приєдналися до екологічної ініціативи та у співпраці з якими лісівникам вдалося врятувати самосійні ліси чи збільшити землі для створення нових лісових насаджень.

 

 
Із 2020 року до сьогодні Лохвицька громада передала філії «Гадяцьке лісове господарство» державного підприємства «Ліси України» 186 га земель під заліснення. На цих територіях лісівниками вже створено нові насадження, які роками слугуватимуть нам джерелом чистого повітря, а нащадкам через десятиліття – ресурсом деревини.

 

 
Лісівники в особі директора філії Ігоря Федяя вручили міжнародний диплом FOREST RECOVERY Лохвицькій міській територіальній громаді в особі міського голови Віктора Радька.
Фото без опису
 
Із нагоди вручення Лохвицькій громаді диплома переможця міжнародної екологічної програми, що реалізується ДП «Ліси України, у подарунок від лісівників на території міста Лохвиця висаджено саджанці туї західної, які згодом стануть окрасою міського простору.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора