Увага! Засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування

Дата: 10.02.2020 17:12
Кількість переглядів: 230

14 лютого відбудеться засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Миргородської районної ради.

До складу цього дорадчого органу входять керівництво районної ради, а також голови місцевих рад (сільські та селищні голови).

Очолює Координаційну раду голова районної ради Леонід Яринич. У поточному році це перше засідання. На порядок денний винесено три питання:

  1. Стан забезпечення медико-санітарними послугами первинної ланки жителів району, а також готовність до роботи у 2020 році мережі ФАП'ів і амбулаторій.
  2. Проблеми та перспективи утримання та ремонту доріг.
  3. Питання взаємодії органів місцевого самоврядування з Миргородською філілією ПАТ "Полтаваобленерго".

На етапі підготовки до засідання за ініціативою голови районної ради Леоніда Яринича, яку він озвучив на 48 сесії, за участю керівників району відбулися кущові слухання ("круглі столи") по питанню готовності закладів КНП "Миргородський ЦПМСД" до роботи у 2020 році, до яких були залучені голови місцевих рад, адміністрація КНП "Миргородський ЦПМСД". Підведення підсумків цієї роботи є одним з головних питань Координаційної ради.

Також заплановано узгодити роботу органів місцевого самоврядування та виконавчих структур району по ряду інших життєво-важливих питань життєдіяльності громад.

Виконавчий апарат районної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора